Szepczący w Ciemnościach - to opowiadanie Lovecraft o grzybach z Yuggoth, czegoś w rodzaju wielkich ciem, o nazwie Mi-Go, które zamykają właśnie mózgi w słoiczkach, by pokonywać kosmiczną przestrzeń z swymi ofiarami. Jeśli ktoś zna jakąś wcześniejszą wersję tego pomysłu to koniecznie proszę się zgłosić do dyrekcji.
Bardzo ładnie proszę o pomoc tajemniczych czytaczy tego wątku, nie lubię Gry o Tron, więc nie kojarzę tej postaci. Proszę o jej ocenę, bo nie mam punktu zaczepienia.
Nie no, powaga, niech ktoś coś tam powie, litości. Gra o Tron jest cinka, nie każcie mi tego poznawać.
Dzięki waszemu zaangażowaniu było mi dane poznać kolejną cudowną postać z bogatego świata Gry o Tron.
Shagga syn Dolfa - kapitalny ze względu na małe, śmieszne różki, które mnie rozczuliły. Po za tym to postać mega HUtHowa, więc ostatecznie 5/10, ale to naturalnie powierzchowna ocena. Jeśli ta postać posiada jakieś głębsze odcienie osobowości to proszę się zgłosić do dyrekcji.
Moja postać to idealny admin -
Carol Beer555 wyświetleń i nie było fanów Gry o Tron, cóż za dziwny przypadek.... :(