Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Statystyki  (Przeczytany 1110 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dovak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Statystyki
    « dnia: Listopada 04, 2014, 15:52:55 »
    Witam. Czy możliwa jest edycja statystyk towarzyszy naszej postaci (Lezalit, Matheld itd.)? Wiem że swojej postaci można zmienić statystyki poprzez te opcje eksportu i importu. Można coś podobnego kombinować z towarzyszami?

EDIT - Często po wygraniu turnieju cały czas słyszę okrzyki publiczności. Czy to chodzę po mieście, rozmawiam z kimś w terenie a nawet po wyjściu do menu głównego. Muszę od nowa grę uruchamiać. Nie przeszkadza to specjalnie ale trochę irytuje... da się coś z tym zrobić bez wychodzenia z gry?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2014, 18:39:08 wysłana przez Dovak »

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Statystyki
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 04, 2014, 20:38:49 »
    Witam. Czy możliwa jest edycja statystyk towarzyszy naszej postaci (Lezalit, Matheld itd.)? Wiem że swojej postaci można zmienić statystyki poprzez te opcje eksportu i importu. Można coś podobnego kombinować z towarzyszami?
    To jest bardziej skomplikowane, był taki minimod companion export, ale nawet jeśli go znajdziesz, to nie wiem czy będzie kompatybilny z najnowszą wesją
    EDIT - Często po wygraniu turnieju cały czas słyszę okrzyki publiczności. Czy to chodzę po mieście, rozmawiam z kimś w terenie a nawet po wyjściu do menu głównego. Muszę od nowa grę uruchamiać. Nie przeszkadza to specjalnie ale trochę irytuje... da się coś z tym zrobić bez wychodzenia z gry?
    Taaa, zdarza się. Może wyłączenie/włączenie opcji związanej z mieszaniem(czy wariacją?) dźwięku coś da(to jest w konfiguracji w zakładce audio)