Witom,Nie założyłem tego tematu, po to, żeby ludzie tacy jak Prußak pisali, żebym chciał:
popisać sobie na Tawernie pierdu pierdu
Tylko do gadania o reanimacji.
Prußak: W jednym masz rację, niewiele umiem z moddowania. Jednak myślę żeby to wszystko miało
mieć ręce i nogi.
to ktoś się tym musi zająć, chociażby ZACZĄĆ. Jeżelibym nic nie zaczął, to by nic nie było. A jak teraz chcecie sobie sami wszystko ogarniać, to droga wolna! Ja zacząłem, wy skończycie (zwalony system). Problem polega na tym, że pisząc "odpuście sobie, to nic nie da, jak Szymon potrafi tylko pisać i nic więcej, to może sobie wsadzić taką pomoc." dobra, proszę bardzo. Tak zabija się coś czego pewnie nie znasz i nie rozumiesz: INICJATYWĘ, inicjatywę, która pozwala COKOLWIEK zrobić.
jeśli chcesz popisać sobie na Tawernie pierdu pierdu co byś zrobił z modem rękami innych, to możesz spokojnie iść, bo sam potrafię lepsze bajki wymyślać
A potrafisz organizować? Czy tylko "bajki wymyślać"?
Jeżeli zacząłeś pisać w temacie, po to, żeby krytykować i zniechęcać, to daj sobie spokój. Zachowaj swoją nic nie znaczącą krytykę "nic nie potrafisz, więc sobie odpuść" do innych reanimacji, pewnie tam ci się uda.
Największe pytanie, które mnie interesuje, to czy ty chcesz mnie (nas) zniechęcić do reanimacji? Jeżeli tak, to nie ma co z tobą gadać, bo zawsze będziesz na "nie". Zresztą, czy ty tak na prawdę chcesz, żebyśmy jej nie robili? Co ci w tym modzie nie pasuje?
Jeszcze rozumiałbym, gdybyś się uwziął na mnie, ponieważ głównie organizuję i ogarniam, to nie, czepnąłeś się także matiego i Shantiego dla mnie niezrozumiale. Co oni winni? Tego, że mati potrafi sporo robić, i Shanty zrobił świetną mapę, a nie "zorganizował event". Co, może potrafisz więcej? Jeżeli tak, to czemu się na nas uwziąłeś i hejtujesz, a nie dołączyłeś się, próbując coś konstruktywnie zmienić, zamiast zwyczajnie, chamsko hejtować?
Ja na twoje pytanie
Chciałbym więc drogi SzymoniePolska byś rozwiał wątpliwości i napisał co tak dokładnie potrafisz.
Odpowiadam:
Podstawowe tekstury i modele w Blenderze,
Dźwięki i muzyka (obróbka, znajdowanie itp.)
"Zarządzanie zasobami ludzkimi"
Nie ogarniam:
Skryptów,
Zaawansowanych modeli,
Tworzenia map,
A co do twoich wcześniejszych zastrzeżeń:
Najpierw przeczytaj, potem hejtuj, zdanie, że
Jeszcze wczoraj nie znałeś podstawowych komend z modu, widziałeś że jest wątek na event Westerplatte, ale to że on się nie odbył nawet nie wiedziałeś.
Pokazuje, że nie zadałeś sobie nawet trudu przeczytania wcześniejszych postów.
Podstawowe komendy z modu, hmm, chodzi o MS? Czy o header_operations.py? Bo MS-a to ogarnąłem, co wyjaśniłem w innym poście (
tutaj!), headera, cóż, tego mnie uczył kolega informatyk, a ja nie wiedziałem, iż jest to w jakimś pliku.
Westerplatte... przeczytałem, zrozumiałem, ogarnąłem, a ty się hejtersko czepnąłeś.
Nie będę dłużej się nad tobą rozwodził, ale serio: odczep się od tej reanimacji i idź szukać szczęścia gdzie indziej.
Shanty:
Masz rację, co ma zrobienie mapy, do ogarnięcia eventu? Tyle, co piernik do wiatraka. Za to twoja mapa pokazuje, że potrafisz mapować całkiem ładnie, więc dlaczego się nie zapiszesz? Z pomocą twoją, Peterova, i kilku innych kartografów zrobienie mapy bd dziecinnie proste.
lllew:W tym, że mało kto ogarnia tyle co Mat, to szczera prawda, a w reszcie masz dużo racji, a to, że wam nie pomagam, jest spowodowane tym, iż nie mam wiele czasu (listopad w SP), a także nie zbyt wiem czego wam potrzeba. Jakieś spotkanie i chętnie wam pomogę, a nie tylko będę "zarządzał materiałem ludzkim i rozdawał prace innym". Sory, jeżeli nie było widać mojego faktycznego wkładu, musicie zrobić spotkanie twórców, byśmy się logicznie podzielili, żebyśmy w fazie 2 (która będzie krótka, bo chodzi tylko o zrobienie kilku profili, i napisania kilku postów) mogli już być ogarnięci, i przygotowani na fazę 3.
Szymon98: Dobra, powtarzam to co lllwowi powiedziałem, mianowicie to, że będę wam pomagam, tylko dajcie wytyczne co wam jest akurat potrzebne, albo prześlijcie mi, co zrobiliście do tej pory.
ZdzisiuDywersant:Reanimacja, to właśnie jest TYLKO dla moda, który gnije w grobie. Nic dodać, nic ująć.
Serio Prußak, nie hejtuj[/size]
SzymonPolska