Napisze, aby nie było.
Wczoraj Prusak pisał do Blackhawka, czy możemy zagrać 20 min pozniej, o 18.20. Zgodzilismy sie, a dzis, nagle dowiadujemy sie, że nie będziemy grać bo wodza 13AM nie ma. I to nie napisano nam tego, tylko na tawernie, o czym dowiedzielismy sie godzine przed meczem, na który z trudem zebralismy wymaganą 8. To tak, jakby aktor dowiedzial sie, ze dostał role w filmie od reporterki Faktu, a nie od ekipy odpowiedzialnej za film.
Wydaje mi się, że po to dodawano 2 kontakty, by z drugim móc załatwiać sprawy meczowe, by ten drugi kontakt był odpowiedzialny za zbieranie ludzi. Skontaktowalismy sie z ReaggeBoy`em. Poniżej dam w spoilerze screeny z rozmowy.
Ja rozumiem, troszke głupio wychodzi, że w półfinale miałaby jedna drużyna wygrać walkowerem. No, ale sorry, nie my zawiniliśmy. Zgodzilismy sie na niedziele, chociaż mamy do rozegrania jeszcze WNLa o 20. To jest półfinał, 4 najlepsze zespoły pozostały w grze. Ale także trzeba się wykazać jakąś odpowiedzialnością i ogarnięciem w ustalaniu terminu.
Ja rozumiem, że Prusakowi wypadło coś ważnego (chyba jest w szpitalu lub coś takiego...podobno), ale wczoraj jeszcze pytał o możliwości przesunięcia spotkania o 20 minut. Dzisiaj nie raczył nas poinformować. Tak, obyło by się bez zbędnego kłopotu, do południa każdy z nas by wiedział, że nie ma meczu o 18 i zaplanował sobie niedzielę. My równiez w poprzednim tygodniu mielismy podobną sytuacje w meczu WNLa, ale jakoś, pomimo, że termin mega nam nie siedział stawiliśmy się i zagraliśmy.
Tak więc reasumując, przeciwnik nie stawił się na czas (nie miał określonej liczby graczy).
[...]czy i kiedy zagrają w przedłużonym terminie
Nie jest to moja indywidualna decyzja, ale całego zespołu. Nie chce nam się zbierać na mecz po to, by przyjść i dowiedzieć się, że nikt nas nie pytał o inny termin, a mało tego, dzień wcześniej prosił o zmiane godziny, co jest jednoznaczne z potwierdzeniem daty meczu. I my i 13AM jesteśmy grupą na puchar, wiemy dobrze co znaczy wypad jednego gracza (jeszcze lidera/dowódcy), jednak głupio nam to akceptować. Wątpie, że w PP czy WNLu inny team zgodziłby się na zmianę daty (baa, Rome nawet chciało z marszu walkowera, bo na serwer wbił gracz 15 sek. po wyznaczonym przez sędziego czasie...).
Pózniej mamy to wyjaśnić z Dyktatorem i Prusakiem, jednak na razie piszę, jakie jest stanowisko zespołu My Po Puchar.