Agresja to może nie, ale frustracja już tak.
W sumie można by zapytać czy nie istnieje możliwość wprowadzenia dodatku o strzelaniu z kuszy w Europie Universalis, albo możliwości abordażu w Patrycjanie.
Ostatecznie mody są wymienione w dziale moding, a podstawowe nakładki to przecież Ogniem i Mieczem i Napoleon.
Mnie jednak bardziej zamartwia totalna miernota przy wydawaniu rozkazów, brak artylerii, czy fakt że to na czym jeździsz to raczej kucyk, a nie rumak który może kogoś stratować niż próby zrobienia z MiB Total War.
Sprowadziłoby się to do tego czym jest Total War, do nadrabiania totalnych błędów ekonomicznych, politycznych wprawnymi szarżami i ostrzałem artylerii kierowanym przez wysuniętych obserwatorów.
Widzę, że próbujesz polemizować z ludźmi do których zwracasz się o pomoc - fajnie! Zaimponowałeś mi również ostrzałem z krów, ale można było przejrzeć wpisy na forum.
Ostatecznie - nie ma się co mądrować z tą polityką, nie umiesz zdobyć zamku - niedobrze, może za to umiesz spalić wiochę - efekt podobny z dyplomatycznego punktu widzenia.
Ostatecznie oczekujesz rozbudowanego systemu prowadzenia dialogów, z pogłębionym realizmem psychologicznym przy strzelaniu krowami?
https://www.youtube.com/watch?v=JQ8jGqdE2iw