Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: TLD crashe podaczas bitew  (Przeczytany 2631 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cahal

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    TLD crashe podaczas bitew
    « dnia: Października 23, 2014, 20:21:04 »
    A więc jadę sobie na bitwę, Dale+Krasnale kontra Gundabad, gdy włączam bitwę pisze mi że Warband przestał działać,problem mam tylko przy bitwie w której biorą udział setki oddziałów, na początku nie miałem problem z wyrzucaniem, tylko gdy zaczęła się wojna.

Offline DonKiszon

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: TLD crashe podaczas bitew
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 24, 2014, 15:58:05 »
    Jest pewien problem z opancerzonymi wargami, z którymi walczymy walcząc z orkami. Naprawić ten problem należy znajdując wątek z patchem na tym subforum. Tylko tam są 2 patche : patch autorstwa użytkownika naszego forum, który usunął całkowicie te wargi z moda, i 2 patch autora moda, który już naprawia te wargi bez usuwania ich. Ale tak btw. nie jestem pewien czy to ten problem, więc spróbuj zainstalować sobie tego patcha, jeśli nadal nie działa to nie wiem w czym problem.

Offline Cavaron

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: TLD crashe podaczas bitew
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 02, 2014, 21:30:55 »
    ja wyłączyłem ragdolle i widoczność ciał i działało
    Nie ma emocji - jest spokój.
    Nie ma ignorancji - jest wiedza.
    Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.
    Nie ma chaosu - jest harmonia.
    Nie ma śmierci - jest Moc.