Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: kierunek ataku-problem  (Przeczytany 2189 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Poetka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    kierunek ataku-problem
    « dnia: Października 17, 2014, 12:56:28 »
    Witam! Mam problem z grą i mam nadzieję, że ktoś będzie potrafił mi pomóc. Otóż jestem w 50 dniu rozgrywki i do tej pory wszytsko było ok, aż do czasu kiedy wyłączył mi się komputer podczas grania (odłączyłam zasilanie). Od tamtej pory podczas walki mam żółte strzałki (kierunek ataku). Wyłączyłam w opcjach "pokaż kierunek ataku" jednak to nic nie dało, przeinstalowałam grę jednak nadal są te strzałki mimo wyłączenia "pokaż kierunek ataku" w opcjach. Bardzo mnie drażnią te strzałki sa denerwujące i sprawiją, że gra jest mniej realna. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję!

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: kierunek ataku-problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 17, 2014, 21:47:03 »
    Droga Poetko...

przeinstalowałaś, ale grałaś ciągle na tym samym save'ie? Prawdopodobnie on jest uszkodzony i trzeba rozpocząć nową grę.
    Jeśli ta sytuacja ma miejsce też w nowej kampanii, to usuń folder M&B z folderu Dane aplikacji. On jest domyślnie w systemie ukryty, najszybciej dostaniesz się do niego wyszukując albo wpisując w pasku adresu folderu %appdata%

Offline Poetka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2014, 20:44:53 »
    HUtH... JESTES GENIUSZEM :D Myślałam, że już nic nie pomoże, a jednak :) oczywiście problem był zarówno na save'e jak i na nowej grze- mało tego pojawiał się nawet w samouczku ;) Ale dzięki Tobie, tak prostej, a zarazem genialnej radzie wszystko działa! :) I na nowej grze i na starym save wszytsko jest ok. Bardzo dziękuję za pomoc!

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 18, 2014, 21:39:44 »
    Cieszę się.