Witam. Mam problem, a mianowicie kiedy chcę wejść do "Norse Temple" w Wercheg to wywala mi do pulpitu, mam wersję 2.0 i chcem was spytać czy da się zaradzić temu problemowi i czy sami taki mieliście?
Sprawdzę jak to u mnie wygląda jeszcze...
Patcha 2.01 dobrze mieć, ale niestety, żeby działał w całości i dobrze, to trzeba od nowa kampanię grać....
Co racja, to racja... Klimat jest. No ale męczę się i męczę i nie mogę ogarnąć te pliki do spolszczenia. Cały czas ten sam problem ;/ huth, i jak wrażenia z moda?
Nie grałem więcej niż godzinę w sumie na razie. Stworzyłem postać, rozpocząłem kampanię i na poczatku pojawiłem się w miejscu, gdzie są małe grupki jakichś Katarów(niezbyt renesansowo z nazwą szczerze mówiąc, bo katarów wytępiono w XIII...). Z ciekawości zacząłem z nimi walczyć, a tu niemal kopia Black Knights jeszcze z bety M&B - myślę sobie, że początek jak w PoPie bez wazeliny, ale próbuję coś zawalczyc. Nawet skriny zrobiłem dla beki :P
Okazało się, że strasznie są wolni, a ich zbroje jakieś kartonowe, i znanym sposobem na uciekanie i sporadyczne koszenie ich wyciąłem, a potem powystrzelałem. Właściwie to dwie takie grupy po 10. Nie wiem czy moja postać jest jakaś super(zrobiłem w sumie bardzo starego mnicha-filozofa) czy bug czy tak ma być, no ale wrażenie dziwne.
Więc po półgodzinnym bawieniu się w uzbrojonego strusia pędziwiatra zamiast habitu noszę przyciężką i kiepską płytówkę.... no czegoś takiego się nie spodziewałem.