Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tolerancja  (Przeczytany 10421 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Tolerancja
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 24, 2014, 09:28:35 »
    Huth mnie nigdy nie zawiedzie ;P

Dobra to ja jako sympatyk uprawnienia seksu w miejscach publicznych chcę mieć do tego prawo, żądam również aby Pan Staszek mógł ożenić się z kozą i adoptować dzieci. Wy dyskryminujące szuję ! :D

Ale ułatwienia związane ogólnie z macierzyństwem(czy w ogóle dzieckiem w rodzinie) powinny być, bo tu widzę przyczynę nieco gorszej pozycji kobiet na rynku pracy, w końcu faceci rodzić nie muszą

Musisz rozłożyć ten lewacki bełkot na czynniki pierwsze bo nie mam jak cię zmasakrować bo to nie ma sensu :PPP

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 24, 2014, 09:42:04 »
    @ Davos
    A sam to nie napiszesz, co obecnie o tym myślisz? :P

Wrócę do domu i napiszę, z tele dużo roboty :/
    (click to show/hide)

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 24, 2014, 12:48:08 »
    Huth mnie nigdy nie zawiedzie ;P

Dobra to ja jako sympatyk uprawnienia seksu w miejscach publicznych chcę mieć do tego prawo, żądam również aby Pan Staszek mógł ożenić się z kozą i adoptować dzieci. Wy dyskryminujące szuję ! :D
    A co ja takiego o seksie w miejscach publicznych napisałem niby? :D Rany IvE, nie myślałem, że ty aż tak głodny jesteś :P

Musisz rozłożyć ten lewacki bełkot na czynniki pierwsze bo nie mam jak cię zmasakrować bo to nie ma sensu :PPP
    Tzn. jeśli jesteś przeciwnikiem urlopów dla rodziców do opieki nad dzieckiem, to nie mamy o czym gadać :)

Offline Waldzios

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    • "Let me see your war face."
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 24, 2014, 13:55:44 »
    Dobra to ja jako sympatyk uprawnienia seksu w miejscach publicznych chcę mieć do tego prawo, żądam również aby Pan Staszek mógł ożenić się z kozą i adoptować dzieci. Wy dyskryminujące szuję ! :
    Zawsze rozbraja mnie jakie skojarzenia maja ekstremalni prawicowcy. Tacy konserwatywni, a zrazem eksperci od homoseksualizmu, fetyszy i seksu z kozą.
    - Trzeba tutaj postawić grubą krechę pomiędzy homoseksualistami normalnymi a tzw. ruchem LGBT. Normalni homeseksualiści, których znam osobiście uważają, że to jest ich prywatna sprawa łóżkowa i nikomu nic do tego. Taka jak nie wiem ktoś ma fetysz kobiecych stóp i nikt się żadnych szczególnych praw do tego nie domaga.  Normalni homoseksualiści są przeciwni LGBT czyli promowanie tego na zewnątrz poprzez parady i poprzez to dyskryminowanie - TAK ! dyskryminowanie innych ludzi, którzy mają swoje własne preferencje i fetysze seksualne i nie proszą o specjalne traktowanie. Narzucają te środowiska jedyny słuszny rasistowski i dyskryminujący pogląd pod płaszczykiem walki o "o tolerancję". Śmiechu warte. Potem moi biedni znajomi przez tych psycholi są źle postrzegani przez ludzi bo patrzą przez pryzmat tych świń z LGBT. Dlatego do LGBT powinno się strzelać i wywalać z kraju, bo niedługo dojdzie do pogromów boga duchu winnych homoseksualistów.
    Piękne przemówienie, ale wystarczy zamienić dwa słowa:
    "Trzeba tutaj postawić grubą krechę pomiędzy prawicowcami normalnymi a tzw. ruchem JKM. Normalni prawicowcy , których znam osobiście uważają, że to jest ich prywatna sprawa łóżkowa i nikomu nic do tego. Taka jak nie wiem ktoś ma fetysz kobiecych stóp i nikt się żadnych szczególnych praw do tego nie domaga.  Normalni prawicowcy są przeciwni JKM, czyli promowanie tego na zewnątrz poprzez parady i poprzez to dyskryminowanie - TAK ! dyskryminowanie innych ludzi, którzy mają swoje własne preferencje i fetysze seksualne i nie proszą o specjalne traktowanie. Narzucają te środowiska jedyny słuszny rasistowski i dyskryminujący pogląd pod płaszczykiem walki o "o konserwatyzm". Śmiechu warte. Potem moi biedni znajomi przez tych psycholi są źle postrzegani przez ludzi bo patrzą przez pryzmat tych świń od JKM. Dlatego do wyznawców JKM powinno się strzelać i wywalać z kraju, bo niedługo dojdzie do pogromów boga duchu winnych prawicowców ."

BTW. Osobiście nie uważam ze ktoś mający fetysz JKM, musi mieć większe prawa niż ktoś z fetyszem kobiecych stóp. Mimo wszystko, lepiej mi się kojarzą kobiece stopy.
    "There Ain't No Such Thing As A Free Lunch"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 24, 2014, 14:19:34 »
    Waldzios specjalnie dla Ciebie:

(click to show/hide)

Szkoda, że oprócz niskolotnej prowokacji nic ciekawego nie wniosłeś do dyskusji. Jesteś jednak zabawnym dziwakiem ;P Wybaczam Ci więc.

Weź zarzuć jakieś argumenty czy swój punkt widzenia chociaż. To dyskusja się rozkręci chociaż.

@Huth

Z tym seksem publicznym to była oczywista prowokacja. Media wałkują nas na modłę LGBT to mniej to dla nas oburzające z tymi prawami gejów. A w gruncie rzeczy to na jedno wychodzi.

Offline Waldzios

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 24, 2014, 14:22:20 »
    Szkoda, że oprócz niskolotnej prowokacji nic ciekawego nie wniosłeś do dyskusji. Jesteś jednak zabawnym dziwakiem ;P Wybaczam Ci więc.
    Wniosłem dokładnie tyle samo co ty :P.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 24, 2014, 14:23:37 »
    Wniosłem dokładnie tyle samo co ty :P.

Ja napisałem swój punkt widzenia poparty argumentami i własnymi doświadczeniami odnoszący się do tematu wątku. Ty napisałeś jakiś pseudo uderzający w moje poglądy paszkliw zmieniając moją wypowiedź. No cóż dziwak jesteś ;P

Offline Waldzios

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 24, 2014, 14:30:24 »
    Ja napisałem swój punkt widzenia poparty argumentami i własnymi doświadczeniami odnoszący się do tematu wątku. Ty napisałeś jakiś pseudo uderzający w moje poglądy paszkliw zmieniając moją wypowiedź. No cóż dziwak jesteś ;P
    Nie żartuj, twój punkt widzenia był żywcem zerznięty z propagandy JKM. Zmieniłem w "paszkwilu" więcej słów niż ty w originale.

dziwak «człowiek o dziwnych upodobaniach i przyzwyczajeniach» , to nie ja pisałem o seksie z kozą :P;

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 24, 2014, 14:31:59 »
    Ja zadałem proste pytanie czemu nie mogę zawrzeć małżeństwa z kozą a według Waszych pomysłów mógłbym z moim kolegą. Nie znaczy to, że rzeczywiście od razu bawię się ze zwięrzetami ^^

Napisałem moje doświadczenia i dlaczego wyznaję takie poglądy jak JKM. Rozumiem, że nie mogę mieć podobnych pogladów do kogoś bo od razu jestem zmanipulowany i pieskuje? XD Poproszę również o oryginalny tekst propagandy JKM.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 24, 2014, 15:54:43 »
    IvE. Myślę, że ten cały ruch LGTP czy jak im tak, mówi o małżeństwach prowokacyjnie. Zwykłym szarakom zależy aby uregulować sytuacje, takie mam odczucia.
    Dlaczego jakąś formę związku, może nie małżeństwo, ale inaczej nazwane, trzeba im dać a nie dać tego zoofilom? Odpowiedź jest prosta i wiedzieli już o tym w Rzymie, że Nuptias non concubitus, sed consensus facit. – nie fakt współżycia, ale porozumienie czyni małżeństwo. Jeśli taka owca, byłaby w stanie zabeczeć w sposób jasny, że rozumie na co się pisze i jest na tak, to pewnie dyskusja miałaby jakiś sens. Byłoby to obleśne. Ale można sobie wyobrazić, że gdybyśmy natknęli się gdzieś w kosmosie na inteligentną rasę człekokształtnych owiec, zamieszkujących planetę, to dyskusja o małżeństwach mieszanych mogłaby powrócić. Brzmi to komicznie, wiem, sam się śmieje pisząc to ;-) Ale, w tym komizmie, zawiera się ta prawda, że za każdym razem gdy jest świadoma zgoda na małżeństwo obu stron, powinniśmy głęboko się zastanowić, dlaczego im to prawo odbieramy. Dlaczego w przypadku homoseksualistów? Bo religia.

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 24, 2014, 18:51:01 »
    Ja po prostu uważam, że to, co robi ze sobą w łóżku dwóch/dwoje/dwie dorosłych, świadomych ludzi, to nie moja sprawa. Kozy raczej nie można nazwać świadomą istotą. W dodatku koza jest pozbawiona możliwości odczuwania przyjemności ze stosunku (tylko dwa gatunki postrzegają seks jako coś przyjemnego- człowiek i delfiny).
    Łowy zaczęte! Bij, kto w Boga wierzy!
    I grzmij: "Bóg, Anglia, król i święty Jerzy!"

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 24, 2014, 19:18:51 »
    Moim zdaniem osoby homoseksualne powinny mieć prawo do zawierania małżeństw. Bo co? Co tak was tak obchodzą geje? Kochają się, tak samo jak mężczyzna i kobieta, wiec moją pełne prawo do zawarcia małżeństwa cywilnego. Powinni też mieć prawo do adopcji, bo chęć posiadania potomka jest rzeczą tak naturalną i silną, że zabranie jedynej możliwości jest wbrew konstytucji. W końcu nie wychowają syna na geja, homoseksualizm jest całkowicie naturalny, nie można wychować kogoś na geja.  W końcu każdy gej pochodzi od rodziców heteroseksualnych, nie?

Za to uprawianie seksu publicznie czy to z kobietą, facetem, dzieckiem czy owcą jest zakazane i z tego co wiem geje nie zamierzają postulować jakieś zmiany.
    Także małżeństwo z kozą nie jest możliwe, bo koza, w odróżnieniu od człowieka nie myśli i nawet uprawianie z nią seksu (brrrr) w domu jest zakazane, jako znęcanie się nad zwierzęciem.

"My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #27 dnia: Września 24, 2014, 22:57:49 »
    @Huth
    Z tym seksem publicznym to była oczywista prowokacja. Media wałkują nas na modłę LGBT to mniej to dla nas oburzające z tymi prawami gejów. A w gruncie rzeczy to na jedno wychodzi.
    W sumie to nie wiem o co ci chodzi, ale to przez późną porę... tak poważniej, to po prostu staram się myśleć jakoś konsekwentnie, skoro uważam, że homo to ludzie tak samo 'normalni' jak hetero, to czemu niby nie mogą tak samo żyć...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Września 25, 2014, 10:08:19 »
    Wykazujecie ogromną nietolerancję zakazująć mojemu sąsiadowi małeńśtwa ze swoją kozą..  To nie jest średniowiecze gdzie się było tak ograniczonym. Do tego czemu zakazywać łączenia się z naturą.

@AdamKur

Małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. Zdrowe wzorce to ojciec i matka dla dziecka. Homoseksualizm się nabywa lub niezależnie odkrywasz po drodze swoje tendecję. Jednak wzorce dla małego dziecka muszą być zachowane bo inaczej nawalisz mu w psychice. Do tego takie dziecko było by społecznie wykluczone. Łatwo Wam mówić jednak tak jak pisałem ja znam osobiście sporo homoseksualistów. Jeśli nie przestaniecie głosić takich pogladów to niedługo dojdzie do pogromów. Musicie zrozumieć, że to jest tylko to co oni robią w łóżku. Tylko te psychole z LGBT chcą to wywlec na wierzch i doprowadzą do pogromów bo psują opinię zwykłym homoseksualistom. Ja wiem, że najprościej drzeć się o tolerancję ale to nie takie proste. Do tego takimi opiniami dyskryminujesz wszystkich innych co mają swoje osobne tendencję seksualne.

skoro uważam, że homo to ludzie tak samo 'normalni' jak hetero, to czemu niby nie mogą tak samo żyć...

Słyszałeś ostatnio o jakiś pogromach homoseksualistów albo o ucinaniu im końcówek, przypiekania ich na stosach? Niestety jeśli nadal będziecie wywlekać sprawy łóżkowe na wierzch to pewnie usłyszysz.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #29 dnia: Września 25, 2014, 11:08:03 »
    Czyli geje doprowadzają do własnych pogromów?  Ty na serio?

Lekcje na temat seksualności Ci chyba ksiądz dał, poczytaj sobie jakieś autorytety w tym polu, seksualność to coś z czymś ktoś się rodzi i nie można jej nabyć poprzez wychowanie. Szansa że dziecko wychowane przez geja też będzie homoseksualne jest taka sama jak u pary hetero.

Jeśli chcecie odebrać jednej grupie podstawowe prawa, to jest wywlekanie takich spraw na wierzch.
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"