Siemka, ostatnio (po 4 latach grania) zdecydowałem się w końcu ukończyć grę i zdobyć wszystkie achievementy zamiast siedzieć ciągle w multi, jednak nie jestem w stanie z powodu błędu gry zdobyć jednego z nich - tego, który odblokowuje się, gdy zostajesz władcą całej Calradii - "The Golden Throne" . Jako, że praktycznie osiągnąłem to , czego on wymagał, nie czuje się źle prosząc o save'a z np. tylko ostatnim zamkiem do zdobycia, aby podbić całą mapę. Jeśli ktoś tutaj takowy save posiada, byłbym wdzięczny, gdyby mógł się nim podzielić.
Owy wcześniej wspomniany błąd został spowodowany przez Arwę - pomogłem jej zdobyć Sarranidzki tron, jednak potem Sarranidzi zostali pokonani, a ona dołączyła do Nordów jako jeden z wasali ich króla. Teraz, mimo, że kontroluję całą mapę, a wszystkie frakcje są uznane za pokonane, ona wciąż pojawia się na mapie jako nordycki lord i jest w stanie wojny z moim królestwem. Nie mogę się jej pozbyć, po pokonaniu po prostu pojawia się bez żadnej armii i stoi pod moim miastem. Gra myśli, że wciąż toczę z kimś wojnę i nie wyświetla komunikatu o zjednoczeniu Calradii.
Edit: Chyba napisałem tego posta zbyt pochopnie, dopiero teraz przypomniałem sobie, że istnieją cheaty, więc użyję ich do zdobycia wszystkiego, przed pokonaniem wrogich frakcji je wyłączę i powinienem zdobyć aczika, także powinno obyć siębez save'a.