Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SOTW  (Przeczytany 7163 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    SOTW
    « dnia: Listopada 03, 2006, 12:25:22 »
    A moze by organizowac konkursy SOTW czyli screen of the week? Przez tydzien ludzie by zglaszali screeny do okreslojnego tematu a np w sobote i niedziele glosowalibysmy na najlepszy. Po tym mozna by umiescic SOTW na glownej.... Oczywiscie zasady mozna zmienic, ja sie tylko sugerowalem innymi serwisami.

Tylko ze do tego chyba przydalaby sie liczna grupa ludzi...-.- no cuz to tylko propozycja

zamkniety, robimy nowa wersje - soner
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2011, 18:24:44 wysłana przez soner »

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    Odp: SOTW
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 06, 2006, 21:55:43 »
    Bo mnie wkurwił...

« Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2006, 22:01:54 wysłana przez MrocznyBaton »

drunken masta

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 06, 2006, 22:09:22 »
    heh jeszcze ci sie TLD nie znudzil?;)

To jak organizujemy taki konkursik? bo odzew "tlumu" do tej pory jaki byl kazdy widzi...

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 07, 2006, 15:15:22 »
    ano jeszcze sie nie znudzil :) wiesz ja tam moge co jakis czas jekigos screena wrzucic, moze czasem uda sie uchwycic cos ciekawego. jak cos to mozemy to zorganizowac miedzy soba a jak ktos bedzie mial chec to sie dolaczy i tyle. btw jaki jeszcze mod mozesz mi zaproponowac, zeby byl podobny do TLD pod wzgelem liczebnosci armii?

drunken masta

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 07, 2006, 15:55:11 »
    Powiem szczeze ze nie jestem w M&B na czasie... Nie gralem od dawna w nowe mody, cenilem sobie glownie storymoda i TLD ktore mi juz zbrzydlo. Mozesz sprobowac pograc w A Shield Lying on the Water, ktory jest dosc rozbudowany (bardziej niz TLD) i stara sie wprowadzic watek ekonomiczny.

Teraz jesli odpalam M&B to gram ("testuje";)) naszego moda, probuje cos wymyslec itp...

Tak wiec widzisz... nie mam zbytnio czasu na zabawe w screeny, jednakze chetnie bym obejrzal (i glosowal) walke co ciekawszych obrazkow...

PS: ale ok wrzuce 3 screeny jakie zrobilem ostatnio i nie pamietam czy wrzucalem je do topicu o modzie:
    SZARZA!!

DO SZEREGU!!

Krajobraz po uczcie;) (bitwie)

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 07, 2006, 17:00:53 »
    no oki czaje, jak cos to bede walczyl sam ze soba, ty sedziujesz :D powiedz mi jeszcze jak wstawiasz obrazki? jakiej komendy uzywasz ze sa klikalne miniaturki?

drunken masta

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 07, 2006, 18:04:15 »
    Przy uploadowaniu na umageshacka wyskakuje kilkanascie linkow (jak wszedzie), kazdy sluzy do czego innego i np. miniobrazek nazywa sie thumbmail (2 link od gory) ale polecam i radze urzywac "direct linkow" sa niezastapione bo dzieki nim mozna caly obrazek wrzucic na strone ale co wazne, po klinknieciu nie otwiera sie nic poza obrazkiem (bez reklam).

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 07, 2006, 18:54:39 »
    no no ale jak biore direck linka to wlasnie nie sie taka krowa pojawia... a nie chce mi sie grzebac w paincie i zmniejszac tego. w kazdym razie thx.

drunken masta

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 11, 2007, 00:41:46 »
     Może teraz udało by się zorganizować taki konkurs/turniej?Ja z chęcią wezmę w nim udział.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 11, 2007, 11:15:42 »
    Hm, no tak. Jak konkurs to i nagroda. Moze jakas ranga i kolorek? ;>Moze dac na stronie glownej informacje o konkursie, bo "SOTW" w dziale media nikogo nie zainteresuje.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 11, 2007, 12:45:40 »
    Ja mialem ma mysli takie umieszczenie obrazka jak jest np. na Tej stronie. W prawej kolumnie. Tylko ze tam tez jest GOTW;)

Hmm jeszcze sie nie spotkalem niegdzie z tym zeby co tydzien wreczac za to nagrode. To istnieje po prostu just fun.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 11, 2007, 14:04:45 »
    Tak, ale juz nieraz mialem doczynienia z konkursami 4fun na tak rozwinietych forach. Czlowiekowi juz za free nic sie nie chce, niestety. Zreszta, ja tylko dalem pomysl.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 11, 2007, 14:54:28 »
    Więc jak będzie z tymi konkursami? A może jedna osoba by wymyślała jakiś temat (np. śmieszne bugi podczas walki, zimowy krajobraz, najlepsze headshoty itd.) i potem różne osoby by nadsyłały swoje screeny dotyczące danego tematu? Potem można by najlepszą pracę umieścić na stronie...

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 11, 2007, 17:56:05 »
    Ja bym raczej wolal gloowanie cotygodniowe na ten SOTW i umieszczanie go gdzies na stronie, obeszlo by sie bez nagrod no moze za jakas serie np 3 kolejnych nominacji do SOTW i wtedy range dac o.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 11, 2007, 18:16:37 »
    Pomysł bardzo dobry!To może jakiś nowy temat do tego?Albo Jason usuń wszystkie odp.w tym wątku i zmień pierwszego posta;P
    « Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2007, 19:46:27 wysłana przez Oktawian »