Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Lady znikneła  (Przeczytany 7326 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lr.Gey

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Lady znikneła
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 05, 2014, 23:51:02 »
    Słuchaj przyznam szczerze, że jestem zdziwiony że Graveth, czy tam Lordowie mianowali Cię marszałkiem skoro nawet nie umiesz napisać nazwy Królestwa, w którym służysz :/
    Stawiam, że chodzi o Rhodoków, a co do Twojego pytania, wojny i pokoje to sprawa władcy, nikogo więcej

Poza tym tak jak napisał Illew, w grze jest tak że jeśli dobijasz się do Panny której nie znasz to możesz mieć problemy, chyba jak więcej niż 3 razy będziesz próbował wyrwać nieznaną pannę, a ona odmówi to zostaną na Cb wysłani płatni zabójcy, albo z miasta wyjdzie 20-osobowa grupa z Kapitanem Straży na czele i możesz albo walczyć, albo pójść do pierdla + płacić odszkodowanie w wysokości 10.000 denarów (jeśli nie masz tyle, to będziesz dłużej siedział w lochu)
       Powiem ci ze tylko krol mnie luvial stosuniki 25 jak dal mi 1 lenno a 29 jak dostalem marszałka

Offline Relkov98

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 06, 2014, 08:34:45 »
    teraz jak wchodze do zamków to same baby mężatki są lub jakieś z 2-osobową rodziną :/ już mam ok. 190 nordowie mają 66 lenn i 0 uczt :/
    a IIIew ten zabójca nic mi nie zrobi mam 290 ludzi a w zamkach na serio 1000 żołnierz xD
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2014, 09:46:45 wysłana przez Relkov98 »

Offline drazq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 06, 2014, 08:38:57 »
    Jeśli z rodziną, to lepiej. Będziesz miał plecy.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 06, 2014, 09:47:14 »
    A co z nieuchwytnym zabójcą Chevalierem de Clermontem? Gwarantuję ci, że jak po cb przyjdzie, to nic ci nie pomoże. Pojawi się okno dialogowe, i nie będziesz mógł walczyć, a on cię zaciacha i będzie koniec gry, więc uważaj i czuj się ostrzeżony.

Czemu Ty tak kłamiesz?!?!?!?!
    Relkov, czy tam do kogo ja to piszę - de Clermont przyjdzie za którymś razem w towarzystwie swoich trzech przybocznych i gwarantuję że nawet 500k złota przeznaczone na uzbrojenie Ci nic nie da! Ale jak napisał Illew niemal nie da się wytargować walki, musisz mieć perswazję przynajmniej na 12 levelu, inaczej jeden z jego ludzi zajdzie Cię od tyłu i ciachnie.... w każdym bądź razie zostaw na ten moment dziewice w spokoju, musisz bardziej doświadczyć swój miecz! Inaczej Clermont Ci go zabierze..... Btw Panny nie lubią małych mieczy tzn. takicg którymi mało jednostek zabijałeś, lordów, podbijałeś zamków itd. także sprawdzaj statystyki, musisz zaliczyć conajmniej 100.000 killi, ogłuszenia się nie liczą, życzę powodzenia! Nikt nie mówił że łatwo mieć dupę!

@ p.s. Uprzedzę Twoje pytanie przyjacielu: kody na nich nie działają, bardzo mi przykro :/
    (click to show/hide)

Offline Relkov98

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 06, 2014, 10:05:33 »
    mam mistyczny miecz 66 obrażeń i zbroje zjednoczenia +70 a ci przyboczni? moi ochroniarze: Gundavold, Vania, Khaleed i Frentis połamią im nogi a jak mnie zabije to rhodocy ich będą ścigać i wynajmnie hegena i konrada żeby ich zabili

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 06, 2014, 10:09:20 »
    Jak wynajmiesz ludzi, jak będziesz nie żył?

Offline Relkov98

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 06, 2014, 10:10:42 »
    hmm moi ludzie wynajmą np. marnid, alayen, rolfik itp :)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 06, 2014, 10:17:36 »
    Być może, ale to będzie koniec gry dla cb, zaraz wrzucę dowód.
    Oto dowód:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2014, 10:57:42 wysłana przez lllew »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 06, 2014, 10:57:09 »
    mam mistyczny miecz 66 obrażeń i zbroje zjednoczenia +70 a ci przyboczni? moi ochroniarze: Gundavold, Vania, Khaleed i Frentis połamią im nogi a jak mnie zabije to rhodocy ich będą ścigać i wynajmnie hegena i konrada żeby ich zabili

Ja mistycznym mieczem z hartowej stali ( 71 obrażeń ) nie potrafiłem ubić ani jednego z nich, a Twoi towarzysze nie biorą udziału w tej potyczce, jestes sam na czterech, zazwyczaj to jest koniec gry...
    (click to show/hide)

Offline Relkov98

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 06, 2014, 11:09:13 »
    Być może, ale to będzie koniec gry dla cb, zaraz wrzucę dowód.
    Oto dowód:
    (click to show/hide)
    to z ogniem i mieczem i widać że przerobione w paincie

EDIT: heh ide do lady svipul mówie jej że jestem jej "wielbicielem" -2 relacje :/ u nordów w Sargoth jest uczta i wchodze do zamku rozmawiam z Granidawem (lord swadii teraz nordów) i ten mówi żebym poznał lady sondel i nie rozmawiałem z nią wychodze z zamku patrze opcja "odwiedz swoją panne" klikam a tam lady sondel o.O no ale dużą rodzinke ma 7-6 swadiańskich lordów i mam z jej tatuśkiem ok. +30 relacji bo pozwoliłem mu odejść jak go pokonałem no lepsze to niż nic :)
    « Ostatnia zmiana: Września 06, 2014, 11:49:42 wysłana przez Relkov98 »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 06, 2014, 19:08:25 »
    pojechałem do zamku hotmer potem wchodze do zamku i tam nie ma lady svipul tylko jakaś inna lady pytam się tamtnej lady gdzie jest lady svipul a tamta mówi że w zamku hotmer (gram na modzie nowa ojczyzna)
    Wytłumaczenie, logiczne, zaistniałej sytuacji.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 06, 2014, 19:19:01 »
    Wytłumaczenie, logiczne, zaistniałej sytuacji.
    lol, Bartosz Walaszek a.k.a. Wściekły Wąż a.k.a. wszystkie postacie GIT Produkcji :P
    EDIT: do dziś nie wiem, jakim cudem Relkov rozpoznał tamten idealnie spreparowany przeze mnie, miszcza pajnta i fotoszopa, skrin. Serio, gdybym nie wiedział, że to z WB to uwierzył bym że to z OiM!
    « Ostatnia zmiana: Marca 16, 2015, 23:35:01 wysłana przez lllew »