Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Instagram  (Przeczytany 2796 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Instagram
    « dnia: Sierpnia 28, 2014, 15:29:27 »
    Cześć, było już o facebooku, ale o jednym z najpopularniejszych portali społecznościowych - Instagramie chyba jeszcze nikt nie pisał ;) Czy któryś  forumowiczów ma konto? Nastawione na jakieś specjalne pasje, mające konkretną tematykę? Czy może po prostu opisujące ciekawe chwile/momenty z życia ;)? Zawsze mnie ciekawiło, jaki procent forumowiczów siedzi w tego typu portalach i posiada na nim konta;) Chwalcie się :P! Jeżeli ktoś jest przeciwnikiem tego typu rzeczy, może oczywiście napisać swoje zdanie, ale bardziej ciekawią mnie właśnie konta poszczególnych userów ;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Instagram
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 28, 2014, 15:34:50 »
    Nie wiem o co w tym chodzi, FB już jest wystarczająco patologiczne. Mi się to kojarzy tylko z pseudo fotografkami i dopiskami x photography. :D

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 28, 2014, 15:41:49 »
    To zależy, są profile sprecyzowane tematycznie gdzie dodaje się np "najlepsze zdjęcia z danych regionów", "zdjęcia nawiązujące do historii", ogólnie masa portali tworzy profile na instagramie, z racji tego że portal ma dość prostą zasadę działania, po prostu wrzucasz zdjęcia. Żadnych postów, łańcuszków, reklam, spamu, opłat i tak dalej. Szybko i wygodnie ;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 28, 2014, 16:52:36 »
    Może i tak jest. Ja niezbyt jaram się zdjęciami jak już to wolę coś zobaczyć samemu, może dlatego to do mnie nie trafia.

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Nie było ziemnioków, jeno tylko głód i mróz
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 28, 2014, 17:00:24 »
    Na Facebooku też są strony o tematyce historycznej i patriotycznej, ale i tak najwięcej polubień mają strony typu "Napalone 18- stki" i pewnie tam jest podobnie, bo bądź co bądź nasze społeczeństwo nie jest zdominowane przez pasjonatów ale przez tępą grupę zwaną potocznie "gimbazą". Nie mam konta na instagramie i nie będę miał. Na Facebooku mam konto tylko dlatego, że znajomi zagrozili mi, że je utworzą zamiast mnie (a to są kreatywni ludzie).
    Suprajs, podpisu brak!

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 28, 2014, 17:11:26 »
    Mam podobne podejście. Gdyby nie wiele ważnych informacji udostępnianych przez znajomych na fb to odpuściłbym sobie tę całą farsę.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 28, 2014, 22:23:32 »
    Instagram to dobre dla dziewczynek i piłkarzyków :O Ja mam tylko fb
    (click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 29, 2014, 15:40:50 »
    Instagram to dobre dla dziewczynek i piłkarzyków :O Ja mam tylko fb

Coś w tym jest :D :D Ale też nie jest do końca tak, ta stronka jest prostsza w budowie i nie generuje tylu reklam co facebook. Jest z tego powodu chyba po prostu wygodniejsza ;)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 29, 2014, 16:13:02 »
    Na Facebooku też są strony o tematyce historycznej i patriotycznej, ale i tak najwięcej polubień mają strony typu "Napalone 18- stki" i pewnie tam jest podobnie, bo bądź co bądź nasze społeczeństwo nie jest zdominowane przez pasjonatów ale przez tępą grupę zwaną potocznie "gimbazą". Nie mam konta na instagramie i nie będę miał. Na Facebooku mam konto tylko dlatego, że znajomi zagrozili mi, że je utworzą zamiast mnie (a to są kreatywni ludzie).

Dla naszego gatunku lepiej aby więcej się interesowało "napalonymi 18stkami". Gorzej by było gdyby więcej interesowało się historią. Problem w tym, że za dużo patrzą na zdjęcia za mało robią :D

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 29, 2014, 21:13:57 »
    Coś w tym jest :D :D Ale też nie jest do końca tak, ta stronka jest prostsza w budowie i nie generuje tylu reklam co facebook. Jest z tego powodu chyba po prostu wygodniejsza ;)

Wiesz, instagram służy do wrzucenia fotek z dopiskiem, a fb jest mimo wszystko czymś szerszym. Dlatego uważam że jest bardziej przydatny
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 29, 2014, 23:51:37 »
    Ja jakoś nie zamierzam zakładać konta na instagramie bo nie ma to dla mnie żadnego sensu. Wystarczy mi facebook, dzięki któremu mam szybki kontakt z niektórymi ludźmi, informacje na temat treningów etc
    Na pewno fb lepsze niż instagram. Chociaż ciężko to porównać, bo to nie jest jednak ta sama kategoria ;_;
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...