Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przy wyjmowaniu niektórych więzniów z miasta gra wyłącza się.  (Przeczytany 1367 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kubas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Hej

To mój pierwszy post jak i temat :P Specjalnie po to się zarejestrowałem.

Otóż gdy wchodzę do warszawy, którą zdobyłem i wyciągam muszkietera ochotnika. (więzien) Do mojej "kompani" To czasami mi krasznie czasami nie, ale dostałem misje o pojmaniu Cara Moskiewskiego, mam go również w Warszawie pojmanego. (100% zdrowie) i gdy go wyciągam to ZAWSZE mi się wyłączy gra i nie mogę przez to dokończyć wątku fabularnego.

Dodam, że to samo miałem z rok temu jak nie mogłem wyciągnąć husarza. (ostatniego) z garnizonu, ponieważ gra się wyłączała z błędem "nie wysyłaj/wyślij raport" tak samo jest dziś z wyjęciem ów Cara i przez to zatrzymanie fabuły..

Gra nie posiada żadnych modów i Patchów - zainstalowana jak dostałem od kuriera.

Ktoś pomoże?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Przy wyjmowaniu niektórych więzniów z miasta gra wyłącza się.
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 26, 2014, 13:02:42 »
    Jeśli masz wersję wcześniejszą niż 1.143 polecam spaczować, dla przyszłego komfortu rozgrywki, ale... to nie pomoże. Bug, nie ukończysz już na tym sejwie wątku fabularnego, no chyba że masz sejwy sprzed włożenia do do Warszawy cara.

Offline Kubas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Przy wyjmowaniu niektórych więzniów z miasta gra wyłącza się.
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 26, 2014, 16:59:48 »
    No to czekać na pomocną dłoń, która mi pomoże! :p

Dzięki wszystkim z góry :p