Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Verdun  (Przeczytany 2322 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Torguan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • I'am the Emperor's will made manifest.
    Verdun
    « dnia: Sierpnia 25, 2014, 18:36:05 »

Witam chyba nie ma jeszcze wątku o tym. No więc Verdun jest sieciową strzelaniną w realiach I wojny światowej czyli atak na okopy przeciwnika następnie kontratak przeciwnika i tak dalej. Gra się w 4-osobowych drużynach,  każdy członek drużyny ma inne zdolności np. dowódca może wezwać ostrzał artyleryjski lub zwiad z powietrza odsłaniając przeciwników na minimapie. W grze ogólnie jest 100 poziomów naszego konta tak samo jest z klasą postaci i bronią gdy osiągniemy pewien wymagany poziom broni to możemy przed zrespieniem wybrać jaką z broni chcemy strzelać. Podobnie jest z umundurowaniem na niskich poziomach konta mamy mundury z końca wojny a na ostatnich mamy dostęp do munduru z końca wojny. Gra do  tej pory ma  4 duże mapy, gra jest bardzo stabilna nie crashuje ani nic (twórcy to dwie osoby).Gra oficjalnie wyszła około 2 miesięcy temu więc jeszcze dużo rzeczy musi zostać poprawionych lub dodanych. Mnie osobiście gra przypadła do gustu i od pierwszego włączenia gry byłem za! Czekam na wasze opinie.
    A tu coś jeszcze od siebie ;)
    (click to show/hide)

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175
    Odp: Verdun
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 25, 2014, 19:50:34 »
    Aż sobie chyba obczaję. Wygląda zachęcająco. W dodatku bardzo brakuje mi gier o I WŚ
    Łowy zaczęte! Bij, kto w Boga wierzy!
    I grzmij: "Bóg, Anglia, król i święty Jerzy!"

Offline Torguan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • I'am the Emperor's will made manifest.
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 25, 2014, 20:03:06 »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 08, 2017, 15:01:47 »
    Jak gra się trzyma po wyjściu BF 1? Zastanawiam się nad kupnem, tylko nie wiem jak tam z liczbą graczy.
    (click to show/hide)