Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Najbardziej oblegane serwery. Lista i pomoc.  (Przeczytany 2716 razy)

Opis tematu: gdzie grać?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline funkylive90

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Najbardziej oblegane serwery. Lista i pomoc.
    « dnia: Sierpnia 24, 2014, 22:23:10 »
    Witam ponownie,
    od dwóch dni mam Warbanda i gram na serwerach, które wyszukuje mi gra. Chodzi mi o Native. Czy znacie jakieś serwery, które są oblegane? Czy jest jakas mozliwosc ich dodania do "ulubionych" jak jest to mozliwe np w CSie? Z góry dziękuję za pomoc i proszę o wyrozumiałość. Jestem świeży ;)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Najbardziej oblegane serwery. Lista i pomoc.
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 24, 2014, 22:38:41 »
    Witam ponownie,
    od dwóch dni mam Warbanda i gram na serwerach, które wyszukuje mi gra. Chodzi mi o Native. Czy znacie jakieś serwery, które są oblegane? Czy jest jakas mozliwosc ich dodania do "ulubionych" jak jest to mozliwe np w CSie? Z góry dziękuję za pomoc i proszę o wyrozumiałość. Jestem świeży ;)

Tak, jest taki duży przycisk "Dodaj do ulubionych" ..

Oblegany serwer? No są serwery w trybie Siege, ale polecam bardziej TFW_Battleserver- tam zawsze gra najwięcej graczy, sama czołówka Warbanda ogólnie. Np. WV_Prusak, który topuje tam raz za razem, szczególnie, jak boty włączymy. Czasem tylko jakiś Arthasan zgłosi na ciebie głosowanie na kicka za to, że go zabiłeś i byłeś lepszy. A jak chcesz manuala ćwiczyć, to polecam JAPAN_DUELS. Troszkę laguje na europejskich pingach, ale jest król Harlaus na koniu, więc luzik.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline funkylive90

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 24, 2014, 22:54:43 »
    Bardziej chodziło mi o to, czy mozna wpisać adres ip jak w csie, aby dodać serwer.

czyli mam rozumieć, ze Warband to taka hmm mniejsza społeczność, gdzie gra powiedzmy 2000 osób?

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 24, 2014, 23:01:42 »
    Bardziej chodziło mi o to, czy mozna wpisać adres ip jak w csie, aby dodać serwer.
    Nie da się wpisywać niestety. Ale możesz filtry na ulubione przestawić.

czyli mam rozumieć, ze Warband to taka hmm mniejsza społeczność, gdzie gra powiedzmy 2000 osób?

na Native moze tak być. Ale pamiętaj, że warband to nie CS. Tutaj ci, co grają w multi są porozbijani na wiele modów, ale i tak zdecydowana więksozsć graczy WB, to ci, co grają tylko w trybie single, a na Multi nigdy się nie pojawili.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 24, 2014, 23:32:46 »
    Czasem tylko jakiś Arthasan zgłosi na ciebie głosowanie na kicka za to, że go zabiłeś i byłeś lepszy.

O czym Ty mówisz?!? :O

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 25, 2014, 11:24:18 »
    Wlasnie o co chodzi, jeszcze nie spotkalem nikogo kto bylby lepszy w pucowaniu lancy od artashana.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 25, 2014, 17:07:18 »
       Raczej to gra, na którą składa się wiele społeczności, które istnieją obok siebie. Ze względu na to, że native zawiera 6 frakcji po 3 klasy z małą liczbą dostępnej broni, spora część graczy przeszła na c-rpga. Tam jednak, musisz lvlować swoją postać. Stąd gracze którym bardziej podoba się gra w stylu CSa grają na native, a zwolennicy bicia lvli podobnego do BF (sam kupujesz sobie bronie, pancerze itd) poszli na c-rpg. Ciężko to pogodzić, więc Ci co grają na jednym modzie, okazyjnie wpadają na drugiego.
       Są jeszcze gracze którzy woleli rozgrywkę opartą na RP, którzy grają na PW modzie. Masz tam zamki i frakcje na mapie, które starają się ( w założeniach) odgrywać średniowieczne role, a w praktyce haltuje Cię Tywin Lannister (zbanowany już na nexusie) z ekipą i oddajesz mu kasę na chwałę Casterly Rock. Ewentualnie, przyłączasz się do Robba Starka który jak w książce, jest trochę dziecinny.
       Jest też NW o wojnach napoleońskich.
       Każdy więc znajdzie tutaj coś dla siebie, społeczności kształtują się od dawna i mają różne fora anglojęzyczne. Będąc szczerym, ten dział dotyczy native'a, pytanie zadałeś beznadziejnie głupie (wystarczy posegregować serwery od najmniejszego do największego) i reakcja innych mnie nie dziwi.

Offline funkylive90

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 25, 2014, 18:06:34 »
    Głównie chodziło o mi o to, czy mozna dodawać serwery zewnętrzne, wpisując ich ip. Dowiedzialem sie, ze nie i trzeba korzystać z tego co jest..