Unknown Alliance wycofuje się z turnieju, wydawało mi się że napisałem to już wcześniej, ale widocznie nie wysłałem. Soraja.
To szkoda, że nie jesteście już w stanie wystawiać składu na mecze. W każdym bądź razie na zmianę kolejek jest już za późno, by Was wykreślić tak, jak w przypadku Turtures, dlatego po prostu pozamieniamy wyniki poprzednie, jak i przyszły mecz z V kolejki na walkowery. Dzięki za udział i do zobaczenia kolejnym razem.
Proszę o usunięcie gracza Ciastko z rosteru UA (jeśli w ogóle jeszcze on jest zapisany!) i dodanie go do 13AM.
Ciastko 710111
2.5.| W przypadku graczy, którzy zmieniają team'y po rozpoczęciu rozgrywek- jeśli byli tylko w rosterze, ale nie zagrali ani jednej rundy w danym team'ie, to przy zmianie drużyny zostaną potraktowani jako nowi gracze i będą mogli grać bez przeszkód na normalnych zasadach, podanych w punkcie wyżej. Jest tylko jeden wyjątek w ich przypadku -> nie mogą być transferowani w ostatniej kolejce fazy grupowej. Za to w przypadku tych graczy, którzy byli w rosterze i grali w danej drużynie, mogą zmieniać team'y do drugiej kolejki włącznie. Po niej już nie.
Przykro mi, ale tak jak w przypadku Aleksandrosa (próba transferu do SRC) muszę odmówić. Powód jest zawarty w regulaminie. Odpowiedni punkt zacytowałem wyżej.