Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][RB] Red Bull  (Przeczytany 15448 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [Native][RB] Red Bull
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 20, 2014, 23:56:33 »
    Kto was na mecze zapraszał ten zapraszał - Hawer gracie coś? Ta. To ja wbijam.  Konrad jest w Redoran od dwóch-trzech miesięcy z przerwą i wrócił dwa tygodnie temu, a co do gry pod Atramentowym po prostu wszedł pod profilem z merca.
    Ty z Prosakiem nie zaczynaj bo to calkiem inna liga. Dobranoc.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 21, 2014, 00:20:40 »
    Ty z Prosakiem nie zaczynaj bo to calkiem inna liga. Dobranoc.

Brzmi zabawnie, jak jakieś porachunki gangu :D

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 21, 2014, 00:52:20 »
    Brzmi zabawnie, jak jakieś porachunki gangu :D
    Zrzucisz mnie teraz z klifu ;-;? Chciałbym zakończyć zbędny spam w temacie tego klanu, więc: gratulacje nam ;v?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 21, 2014, 10:55:51 »
    Potwierdzam Konrad po prostu gra w tym klanie. Uważanie go za fejka jest absurdalne. REF nie istnieje faktycznie i nie gra meczy. To, że zagramy w PP nie znaczy, że klan istnieje i ludzie mają jakiekolwiek zobowiązania w stosunku do niego. Konrad był członkiem tego klanu tego dnia i grubo wcześniej. Więc mecz jest jak najbardziej ważny. Konrad będzie jednak członkiem REFu na czas Pucharu Polski wtedy nie będzie grał z Redoranem żadnych meczy w PP. Jeśli wtedy udowodnicie to, że gra u nich to jest oczywisty walkower. Sam dopiero się dowiedziałem wczoraj od Konrada jak wygląda sytuacja. Dziwi mnie, że Redoran nie interweniuje.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 21, 2014, 12:15:58 »
    Potwierdzam Konrad po prostu gra w tym klanie. Uważanie go za fejka jest absurdalne. REF nie istnieje faktycznie i nie gra meczy. To, że zagramy w PP nie znaczy, że klan istnieje i ludzie mają jakiekolwiek zobowiązania w stosunku do niego. Konrad był członkiem tego klanu tego dnia i grubo wcześniej. Więc mecz jest jak najbardziej ważny. Konrad będzie jednak członkiem REFu na czas Pucharu Polski wtedy nie będzie grał z Redoranem żadnych meczy w PP. Jeśli wtedy udowodnicie to, że gra u nich to jest oczywisty walkower. Sam dopiero się dowiedziałem wczoraj od Konrada jak wygląda sytuacja. Dziwi mnie, że Redoran nie interweniuje.
       Redoran ma prawo dopisać walkowera sobie. ReggaeBoy jest w IR. Ma nawet tag na steam IR.  Widzimy go na meczu w waszym składzie. I wy się czepiacie o Konrada. Jeśli nie padła informacja wcześniej, że macie graczy z innych klanów to Redoran spokojnie może sobie wpisać 16:0. Choćby dla jaj, bo nie macie jak im udowodnić tego, że Reggae traktuje RB jako swój klan nr1. -To taki humorystyczny scenariusz.

Ty Prusaku wykłócasz się o te 4 rundy. Robicie bez sensu, szopkę z tego ;p

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 21, 2014, 12:46:27 »
    Warder, wracaj lepiej do swojej szopki. Czym jest Turtures? Dlaczego nie gracie pod swoimi nickami? Czyżby klan najemników? Beka ;DD
    Poza tym, ReggaeBoy jest wpisany w naszym składzie pod swoim nickiem, a klan przygotowuje się do Pucharu Polski. Szukasz dziury wszędzie, zarówno w Pucharze Polski ze swoimi śmiesznymi uwagami, że zagraniczni gracze z Polski mają specjalnie założyć grupę, a nie dołączać do innych klanów. Jeśli mają założyć grupę, a ty uważasz że ten turniej to dla klanów, to... Spójrz zresztą na swój "klan", który jak narazie można traktować co najwyżej jako grupę.
    Poza tym, nie grasz od dłuższego czasu konkurencyjnie w Warbanda, a zgrywasz z siebie wielkiego eksperta :DD
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 21, 2014, 13:46:19 »
    To nie jest grupa, to stado.... stado Żółwi
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 21, 2014, 14:50:53 »
    Przyjdzie kryska na matyska. Na PP Prusak sobie wyniku nie wyczaruje :D Teraz niech sobie pokrzyczy.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 21, 2014, 15:21:08 »
    Z kanapowymi tygrysami eZ
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 21, 2014, 15:52:27 »
    Poza tym, nie grasz od dłuższego czasu konkurencyjnie w Warbanda, a zgrywasz z siebie wielkiego eksperta :DD

Przynajmniej ty grasz, Prusak :D Nie rób z siebie pośmiewiska, po prostu zamilcz ;)

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 21, 2014, 15:57:34 »
    Przyjdzie kryska na matyska. Na PP Prusak sobie wyniku nie wyczaruje :D Teraz niech sobie pokrzyczy.

Tak samo jak Ref no chyba że macie jakiś magów od barbarzyńców :P

Przynajmniej ty grasz, Prusak :D Nie rób z siebie pośmiewiska, po prostu zamilcz ;)

Stratiota ! Tak to się pisało ?
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 21, 2014, 16:01:39 »
    Jak będziecie chcieli zagrać to piszcie a nie wymigujecie się od sparingu ;P Wyniku nigdzie nie będzie, spokojnie :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 21, 2014, 16:06:37 »
    Arthasan vs OSGiDaPfE na cav :DD Już widzę ten pojedynek ;) Serio, nie macie lepszej kawalerii? :(

Jak będziecie chcieli zagrać to piszcie a nie wymigujecie się od sparingu ;P Wyniku nigdzie nie będzie, spokojnie :D
    Poniedziałek, 20:00 nam pasuje - niedziela średnio, część osób wraca z weekendu ;)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 21, 2014, 16:18:13 »
    Ludzie u nas pracują a więc w tygodniu będzie średnio. Szczególnie jeszcze w poniedziałek. Skonsultuje się jednak z ludźmi i jak będą chętni grać w tygodniu to dam znać. Jednak bylby to orientacyjnie najwcześniej czwartek. Pozdrawiam.

Co do kawaleri to Artashan nie gra on tylko poleruje lance kawalerzystom i dba o ich konie, na Cav grają Ser Luca i soner. Pozdrawiam

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 21, 2014, 16:40:09 »
    IvE jest konnym na fioletowym mamucie. Towarzyszy mu Rizzet na strusiu. Ale to na RoM. Dalej, brałbym to zagrożenie, pod uwagę!