Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Neo Gk  (Przeczytany 1712 razy)

Opis tematu: mam problem z instalacja

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline knymek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Neo Gk
    « dnia: Sierpnia 18, 2014, 15:24:43 »
    kto by mógł dokładnie podać opis instalacji Neo Gk do mountblade warbrand bo nie wiem jak zainstalować
     a dawno nie gralem w mounta i spodobały mi sie te katapulty itp. tylko nie mozna ich uzywac do poki nie zainstaluje sie neo gk
    a spróbował bym trochę tych nowość :)
    Proszę o pomoc

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    Odp: Neo Gk
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 18, 2014, 15:32:01 »
     Jak tak patrze na to zdanie, to chyba dobrze, bo widzę destrukcję machinarną ;)
    Ale co mi tam, tu masz linka: http://www.mediafire.com/download/z23i8u84hd7gbui/gkwnn_1630.zip
     Wystarczy wypakować, i to co jest w folderze ..native,, , wkleić do swojego nativa. Przy okazji lepiej zrobić kopię oryginalnego nativa, bo mod wprawdzie jest kompatybilny z nativem, ale zmienia w nim też np. dźwięki.

Offline knymek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 18, 2014, 21:02:58 »
    a gdzie wypakowac optional files i jego pliki ???
    native do modules a reszte plików ?
    i gdzie dokładnie

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 18, 2014, 21:33:08 »
     Tylko nie wklejaj folderu native do modules bezpośrednio. Najpierw otwórz pobrany folder native, i skopiuj zawartość, czyli sound, resource itd. I jak już skopiowałeś, to otwórz modules -> native, i wtedy to wklej.
     Resztę plików zostaw. To są stare ustawienia dźwięków, instrukcja. Jedynie jak chcesz, to możesz skopiować pliki w folderze ,,neo banner pack,, i wkleić do textures. Są to inne bannery.