Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Renoma  (Przeczytany 1244 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Robar

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Renoma
    « dnia: Sierpnia 09, 2014, 23:45:23 »
    Hejka, mam male pytaneczko. Teraz robie sobie, przerwe od modow i wracam na Nativa. Ale, zbyt wolno wbijam renome postaci,choc walcze co chwila. (Chodzi mi o do tego stopnia zeby mozna, bylo dojsc do jakiejs frakcji).
    Wiec jezeli, ktos wie jak nabic ja szybko (z tego co kojarze to schodzi mi to okolo 3-4h ale glowy nie dam), to bylbym wdziecznym.

Z gory dziekuje

Offline Valambir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Renoma
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 10, 2014, 01:33:48 »
    1. spróbuj walk na turniejach, za wygrany jest chyba 20 pkt renomy.
    2. walcz z bandytami, najlepiej z korsarzami bo za nich jest najwięcej.
    No chyba tylko tak można.
    "Jeżeli już macie pić, to pijcie jak Polacy" - Napoleon Bonaparte

Offline Relkov98

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 10, 2014, 19:29:51 »
    Remone można zdobyć:
    1. Na turniejach
    2. Dużych walkach

Offline barti2287

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 12, 2014, 22:36:17 »
    Jeśli chodzi o bitwy, to im mniejszą masz przewagę liczebną nad przeciwnikiem, tym więcej punktów renomy dostajesz za zwycięstwo. Na twoim miejscu zatrudniłbym kilku najemników (najlepiej z bronią obuchową) i został handlarzem niewolników. Będziesz miał wymaganą renomę i trochę złota na start :).

Dawno nie grałem w Native, więc niestety nie mogę ci powiedzieć jaki rodzaj najemników ma broń obuchową ani ilu ich potrzebujesz (nie wiem jak duże są drużyny bandytów), ale powinni sobie poradzić z dwukrotnie większą liczbą bandytów.

Jeśli chcesz dołączyć do jakiejś frakcji, przed poproszeniem króla o zostanie wasalem możesz porobić u niego questy i zwiększyć relacje, co znacznie ułatwi ci sprawę.

Offline Robar

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 13, 2014, 11:03:50 »
    Heeh... xd mam juz 4zaklady ktore. Ktore generuja mi czysty, zysk w postaci 1410 denarow tyg. A mam 65 najlepszych jednostek Nordow,  wiec obecnie nie nrzekam.