Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zarabianie  (Przeczytany 1186 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Robar

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Zarabianie
    « dnia: Sierpnia 07, 2014, 22:39:09 »
    Witam serdecznie.  Jestem posiadaczem M&B Warband Steam, i mam w niego przegrane prwaie 100h. Pare dni temu powrocilem do tej gry. No i jak to na poczatkach, exspilem,zarabialem itp..... Ale dzis jakos tak przypomnialem sobie, ze bylo cod takiego ze mozna w miastach, byli otworzyc np: farbiarnie,piekarnie itp (wiecie o co mi chodzi). No to ,,latalem,, po mapie i szukalem, tego w kazdym miescie. No ale niestety nie znalazlem. Wiec teraz nasowa mi sie do Was pytanie, czy w ,,czystym M&B Warband, (tj bez modow), da sie cos takiego otworzyc (np piekarnis,farbiarnia itp..). Bo wiem że w niektorych modach sie. A ja chcialbym sie dowiedziec, no moze raczej przypomniec. Czy na ,,czystym,, Warbandzie da sie, cos takiego zrobic.

Z gory dziekuje.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Zarabianie
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 07, 2014, 23:28:32 »
    Oczywiście że się da. Zastanawiam się, jak szukałeś :P A teraz do sedna: idziesz do Mistrza Gildii w jakimś mieście, jeśli masz odpowiednio wysoki relacje z miastem, lordem i frakcją (min. po 0), to możesz kupić teren i założyć browar, piekarnię, farbiarnię, czy co tam będziesz chciał.

Offline Robar

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Zarabianie
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 08, 2014, 11:41:33 »
    A to tak sie robilo, wielkie dzieki. Bo ja jezdzilem od miasta, do miasta. I nigdzie nie bylo opcji zeby porozmawiac z tym, mistrzem gilgi. I rowniez w tawernach ho nie bylo xD. Ale teraz juz pamietam :). Dzieki wielkie.

Mozna zamykac.