Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 1 000 członków grupy Steam i konkurs  (Przeczytany 9817 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    1 000 członków grupy Steam i konkurs
    « dnia: Sierpnia 07, 2014, 14:08:22 »
    Kliknij, a zostaniesz przekierowany do grupy Steam TFW

Z okazji przekroczenia 1 000 osób w naszej grupie Steam (odnośnik macie wyżej), postanowiliśmy przygotować mały konkurs, którego wyniki będziemy zliczali 16 sierpnia. Na czym ma on polegać? Nic trudnego - wystarczy, że będziecie zapraszali inne osoby do grupy, a wygra ten, kto ściągnie najwięcej osób.
    Nie zaliczamy jednak każdego zaproszenia, oto warunki, by dana osoba została "zaliczona":
    • osoba zapraszająca musi być członkiem grupy;
    • zaproszony/-a musi przyjąć to zaproszenie i nie może opuścić grupy (a przynajmniej nie w trakcie trwania konkursu);
    • jedna osoba jest liczona tylko raz (nie ma więc możliwości, by ktoś dołączył po zaproszeniu, potem grupę opuścił i ponownie został zaproszony- wtedy nie jest już liczony).

Co otrzyma zwycięzca? Będzie mógł sobie wybrać rangę specjalną (trzecią po randze za posty i randze funkcyjnej, jak moderator) i kolor nicku na tym forum. Oczywiście ranga ta musi mieścić się w granicach rozsądku (a więc nie może być to np. ranga nawiązująca do osiągnięcia, którego nie dotyczy ten konkurs, jak "Mistrz Polski") i regulaminu.

Osoby, które chcą brać w tym udział proszone są o napisanie tutaj posta ze swoim nickiem (a najlepiej z linkiem do profilu) na Steam, abyśmy mogli w historii grupy (dzięki czemu nie musicie zgłaszać każdego zaproszenia) sprawdzać Wasze postępy. Administratorzy grupy nie biorą oczywiście udziału ;)

Poza wyzej wymienionymi nagrodami dodatkowo zwyciezca otrzyma unikalna range do swojego profilu. O taką:

Tak więc jest o co walczyć! :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 07, 2014, 21:17:42 wysłana przez soner »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    Odp: 1 000 członków grupy Steam i konkurs
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 07, 2014, 14:27:00 »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 07, 2014, 21:20:25 »
    Doszła nowa, niesamowita nagroda! Unikalny acziwment "Członków donosiciel"! Jest o co walczyc :)

~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 07, 2014, 22:04:47 »
    Acziwment "Donosiciel" to bym chciał, ale taki to ble.
    DANCE OR GET BANNED

Offline PitBull

• Użytkownik
    • Piwa: 1

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 08, 2014, 15:55:54 »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 16, 2014, 15:06:35 »
    Dzisiaj mija termin konkursu. Przejrzałem już wstępnie historię grupy i można wyłonić zwycięzcę. Szkoda tylko, że tak niewiele osób postanowiło podjąć wyzwanie. Prussak, Iwomichu, Pitbull... pozostałej czwórki nie znam i nie jestem w stanie zidentyfikować, ponieważ nie napisali też tutaj posta. Wszystkim oczywiście można podziękować za udział i powiększenie grupy Steam. Konkurs ruszał w chwili, gdy grupa liczyła 1 000 osób. Teraz, na jego zakończenie liczy ona 1 253 członków.

A więc Prusakowi pozostało wybrać już tylko nagrodę, bo wygrał i to bezapelacyjnie z naprawdę dużą przewagą nad miejscem drugim.
    Poza tym, co jest wpisane wśród nagród w I poście, zwycięzca zostaje też na jakiś czas Graczem Tygodnia w powiększonej grupie. Może i mało to znaczy, ale jakiś tam zawsze dodatek jest ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 16, 2014, 15:19:31 »
    Chciałbym podziękować sobie, za wygranie oraz za wzięcie udziału w tym interesującym turnieju.
    Niech też na świecie zapanuje pokój, bo i tak umrzemy.

Co do rangi i koloru - Święty
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2014, 18:33:32 wysłana przez Prußak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...