Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PW][DelaRosa] Knights of DelaRosa  (Przeczytany 8168 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: [Native][PW][DelaRosa] Knights of DelaRosa
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 15, 2014, 11:02:12 »
    Wiele nowych klanów popołnia takie błędy, jedni wcale nie pokazują wyników meczy które przegrali, inni dopisują sobie wyniki z nikąd, a część udostępnia wyniki sparingów które wygrali. Wierzę jednak że Redoran nie puści tego płazem, i pokona was w oficialnym meczu.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 15, 2014, 14:30:55 »
    Wiele nowych klanów popołnia takie błędy, jedni wcale nie pokazują wyników meczy które przegrali, inni dopisują sobie wyniki z nikąd, a część udostępnia wyniki sparingów które wygrali. Wierzę jednak że Redoran nie puści tego płazem, i pokona was w oficialnym meczu.
    No i jest jeszcze Apo.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Renegado

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 15, 2014, 17:49:33 »
    Pierwszą rzeczą, jaką mam do przekazania jest fakt, dlaczego dzieje się taki spam w moim wątku klanowym? Tak trudno bezpośrednio skontaktować się ze mną poprzez jakikolwiek komunikator?
    Druga kwestia jaką pragnę potoczyć jest to, że osobnicy wywodzący się z klanu Redoran bardzo afiszowali się tym, że są faworytem meczu, rozgromią nas i będą niezapomnianymi mistrzami. Macie zatem to czego tak bardzo oczekiwaliście.
    Ja jak wspomniałem wcześniej i wspomnę jeszcze nie raz - zapraszam na ts3 mojego klanu - chętnie wysłucham żale, desperackie wulgaryzmy od 13 latków, porozmawiam, postaram się znaleźć rozwiązanie, bo jak na razie do tej pory widzę jedynie płacz o żałosne i nieistotne rzeczy, które zresztą miały miejsce w internecie. Niektórzy, co inteligentniejsi ostrzegali mnie przed magią tej sceny, ale nie spodziewałem się że jej poziom jest tak nieudolny. To naprawdę przykre.
    Mimo wszystko pozdrawiam zarówno ludzi dobrej woli jak i tych źle życzących i liczę na brak zaśmiecania wątku - Renegado of DelaRosa :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 15, 2014, 18:29:13 »
    Pierwszą rzeczą, jaką mam do przekazania jest fakt, dlaczego dzieje się taki spam w moim wątku klanowym? Tak trudno bezpośrednio skontaktować się ze mną poprzez jakikolwiek komunikator?
    Druga kwestia jaką pragnę potoczyć jest to, że osobnicy wywodzący się z klanu Redoran bardzo afiszowali się tym, że są faworytem meczu, rozgromią nas i będą niezapomnianymi mistrzami. Macie zatem to czego tak bardzo oczekiwaliście.
    Ja jak wspomniałem wcześniej i wspomnę jeszcze nie raz - zapraszam na ts3 mojego klanu - chętnie wysłucham żale, desperackie wulgaryzmy od 13 latków, porozmawiam, postaram się znaleźć rozwiązanie, bo jak na razie do tej pory widzę jedynie płacz o żałosne i nieistotne rzeczy, które zresztą miały miejsce w internecie. Niektórzy, co inteligentniejsi ostrzegali mnie przed magią tej sceny, ale nie spodziewałem się że jej poziom jest tak nieudolny. To naprawdę przykre.
    Mimo wszystko pozdrawiam zarówno ludzi dobrej woli jak i tych źle życzących i liczę na brak zaśmiecania wątku - Renegado of DelaRosa :)
    Lider klanu posiada niewiele więcej lat od wspomnianych 13 latków to raz.
    Po drugie nie wiem w jaki sposób afiszowali się że was pokonają, ale to nie jest powód do umieszczania mizernego, wygranego meczu.
    Po trzecie, to są problemy ludzi małych, którzy za jedyną drogę rozwoju mają pokonywanie klanów na tym samym, wątpliwym poziomie.
    Po czwarte, sam grałem w Redoran jakiś czas temu i gdy wszedłem na 2-gą mapę do nich to jechałem was bez żadnego problemu. Widziałeś żeby ktoś tutaj wstawiał screeny, wynik z tamtego meczu? Nie, bo to był trening i nawet żal mi byłoby się tym "osiągnięciem" chwalić.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 15, 2014, 19:25:11 »
    No i jest jeszcze Apo.

xDDDDDDDDDD

O ile dobrze pamiętam po informacji o tym że dostałeś bana na serwerze wnl france 4 to byłeś bardzo zły . Na drugi dzień dostałem wiadomość od kolegi Szejkera że uważasz mnie za 14 letniego hejtera ^^ więc wbiłem pogadać . Dalej rzucałeś tą samą ściemę a po paru minutach mnie zbanowałeś na 6 sekund bo więcej nie mogłeś . Jak wbiłem drugi raz to już musiałeś iść po typa co mógł mnie zbanować na dłużej . No więc w skrócie załatwianie jakichkolwiek spraw na waszym ts jest bezskuteczne bo tak czy siak wpadnie ban xD
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 17, 2014, 17:58:27 »
    Nie rozumiem, po co wbiłeś tam po raz drugi. Aluzji nie zrozumiałeś :s

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 17, 2014, 22:33:31 »
    Szejker namawiał , a poza tym nie sądziłem lygrysie of swadia że ten renegado to taki NC będzie xD

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 18, 2014, 02:21:47 »
    Szejker namawiał , a poza tym nie sądziłem lygrysie of swadia że ten renegado to taki NC będzie xD

Ile masz lat?
    (click to show/hide)

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 18, 2014, 10:04:19 »
    19 lat w bydgoskim klimacie umiarkowano przejściowym , domostwo skierowane w kierunku terenów sowieckich :P