Pierwszą rzeczą, jaką mam do przekazania jest fakt, dlaczego dzieje się taki spam w moim wątku klanowym? Tak trudno bezpośrednio skontaktować się ze mną poprzez jakikolwiek komunikator?
Druga kwestia jaką pragnę potoczyć jest to, że osobnicy wywodzący się z klanu Redoran bardzo afiszowali się tym, że są faworytem meczu, rozgromią nas i będą niezapomnianymi mistrzami. Macie zatem to czego tak bardzo oczekiwaliście.
Ja jak wspomniałem wcześniej i wspomnę jeszcze nie raz - zapraszam na ts3 mojego klanu - chętnie wysłucham żale, desperackie wulgaryzmy od 13 latków, porozmawiam, postaram się znaleźć rozwiązanie, bo jak na razie do tej pory widzę jedynie płacz o żałosne i nieistotne rzeczy, które zresztą miały miejsce w internecie. Niektórzy, co inteligentniejsi ostrzegali mnie przed magią tej sceny, ale nie spodziewałem się że jej poziom jest tak nieudolny. To naprawdę przykre.
Mimo wszystko pozdrawiam zarówno ludzi dobrej woli jak i tych źle życzących i liczę na brak zaśmiecania wątku - Renegado of DelaRosa :)