Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PW][DelaRosa] Knights of DelaRosa  (Przeczytany 8193 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][PW][KoP][of_Poland] Kingdom of Poland
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 06, 2014, 09:58:53 »
    A skąd masz tego admina i jakim prawem banujesz innych graczy na nie swoim serwerze? Nie przypominam sobie żebyś był liderem jakiegoś klanu podczas wnl. A nie, przepraszam, jesteś retardem.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 06, 2014, 11:04:23 »
    Wow, błysnąłeś inteligencją.

Gratuluje wyniku.

Nom tak ja ty codziennie pingwinie :)

Zgadza się, większość naszych rozgrywek odbywa się na serwerze WnlFrance4 gdzie hasło do funkcji administracyjnych posiadamy tylko ja i Shakyor.

Już wolę się nie pytać kto wam podał to hasło ... Nie no szejkera z adminem to bym jeszcze strawił xd
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 06, 2014, 15:01:47 »
    Proszę panów Prußak i CMpunkRASTA o zaprzestanie prowokowania i zwracania się do innych użytkowników forum w ten sposób:
    Gdzie ty znane nicki widzisz w tej hordzie nabów ?
    A nie, przepraszam, jesteś retardem.
    Następnym razem będę zmuszony zwiększyć Wam poziom ostrzeżenia. Swoją rozmowę możecie przenieść na PW, Steam lub inny komunikator.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Renegado

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 06, 2014, 21:24:17 »
    Dziękuje za szybką interwencję moderatorze, powiem szczerze zaczepki ze strony panów poniżej zaczęły się robić deczko irytujące. :)  Jednak nie podziękowania są tematem przewodnim tego postu, a dwie istotne informacje mówiące o tym co działo się ostatnio w klanie, a mianowicie:
    - dokonaliśmy zmian w składzie, pewne osoby zostały przyjęte, lecz niektóre byliśmy zmuszeni wyrzucić,
    - z dniem dzisiejszym rozegraliśmy sparing z klanem Redoran, serdecznie dziękujemy za wspólny trening.
    Planujemy również w najbliższym czasie rozegrać ponownie jakiś mecz, zresztą na propozycję sparingów także jesteśmy otwarci. Poza tym zapraszamy wszystkich graczy na grę w PW moda, można znaleźć naszych przedstawicieli na serwerach PW legacy oraz na EU_Nexus.

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 06, 2014, 22:07:40 »
    @ Dziękuje za szybką interwencję moderatorze, powiem szczerze zaczepki ze strony panów poniżej zaczęły się robić deczko irytujące. :)
    Luca i tak Cię nie lubi :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 06, 2014, 22:51:06 »
    Planujemy również w najbliższym czasie rozegrać ponownie jakiś mecz, zresztą na propozycję sparingów także jesteśmy otwarci.
    Proponujemy zagrać z nami sparing, najlepiej piątek albo sobota ewentualnie ;)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 07, 2014, 09:47:44 »
    Pisałem wyżej że wolę nie wiedzieć skąd macie hasło na adma do serwerów wnl ...

A jednak chciałbym by taka informacja została udzielona mi i reszcie forumowiczy :)

Offline Renegado

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 07, 2014, 13:19:20 »
    A dlaczego nie mielibyśmy wejść w posiadanie takowego hasła? Nie widzę przeciwwskazań :)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 07, 2014, 13:27:29 »
    A dlaczego nie mielibyśmy wejść w posiadanie takowego hasła? Nie widzę przeciwwskazań :)

Dlatego, że są to serwery na potrzeby Warband Native League. Prócz administratorów tej ligi, hasła otrzymywali przedstawiciele klanów biorących w niej udział. Zawsze jednak ktoś musi robić po swojemu i to hasło rozprowadza dalej. Nie wspomnę już o tym, że banowanie na takim serwerze, gdzie hasła mieć nie powinniście, jest co najmniej głupie. Jeżeli już je macie, to przynajmniej nie nadużywajcie go i nie pokazujcie na prawo i lewo, że je macie. Jest takie coś, jak logi serwera... Na szczęście administracja ligi obiecała zrobić uprawnienia na ID na kolejny sezon WNL.

A jeżeli koniecznie potrzebny jest serwer, to przypominam o tym temacie: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13256.0 .
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 07, 2014, 13:45:09 »
    Zgadzam się z Dyktatorem. Admina można posiadać, sam miałem uprawnienia na poprzednim wnl, ale róbmy to z głową. Ten kto banuje jest po prostu skończonym idiotą, może i mocne słowa, ale robi to na nie swoim serwerze, w dodatku bezprawnie, bo nikt mu tego admina nie przydzielał.
    Więc chciałbym uzyskać odpowiedź na moje pytanie - dlaczego Renegado zbanowałeś Oes'a na wnl france 4?

Offline Renegado

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 07, 2014, 14:31:43 »
    Zbanowałem go z bardzo prostego powodu - trolling i to powtarzający się. Przed przystąpieniem do bana upomniałem OeS'a aby ten uspokoił się, lecz moje prośby nie zadziałały, byłem więc zmuszony użyć magicznego przycisku pozwalającego uwolnić się od niego. Warto również powiedzieć, że wcześniej był kilkakrotnie kickowany, lecz tego typu działania też nie pomogły.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 07, 2014, 14:36:15 »
    Okej, a kto pozwolił tobie banować go? Chętnie postaram się żebyś był zbanowany na innych wnl za swoje chęci :)

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 07, 2014, 16:05:17 »
    Renegado. Byłem na servie w momencie bana i nie przypominam sobie ,żeby Osgidap trolował. Wbił na server oglądać mecz z tego co się nie myle . I siedział na obs ,ale jak wolisz Renegado...

(click to show/hide)

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 07, 2014, 18:59:04 »
    Zbanowałem go z bardzo prostego powodu - trolling i to powtarzający się. Przed przystąpieniem do bana upomniałem OeS'a aby ten uspokoił się, lecz moje prośby nie zadziałały, byłem więc zmuszony użyć magicznego przycisku pozwalającego uwolnić się od niego. Warto również powiedzieć, że wcześniej był kilkakrotnie kickowany, lecz tego typu działania też nie pomogły.

Hahaha GF maybe Świecie ?

Pamiętam ten dzień dokładnie i wbiłem sobie popatrzeć jak gracie z Redoran Guards . Siedziałem sobie na spekcie 5 minut pooglądałem ktoś z was napisał "easy" , a ja napisałem "easy klepa" i dostałem perma bana . W ogóle mnie nie kickowaliście i nie zwracaliście uwagi tępe naby od razu ban wleciał i tyle w temacie ... W sumie nie wiem co ci się przyśniło z tym trollingiem i upominaniem którego tak naprawdę nie było ... Taki kit jak teraz żeś próbował tu wcisnąć pokazuje jaki uczciwy lider się znalazł . Mi tam ban leży i się tuczy ale tobie może się nie spodobać , btw hasło i tak zmienią więc spokojnie ludzie ^^

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 07, 2014, 19:41:28 »
    Spokojnie oes są wakacje wychilluj trochę xd
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku