Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Deluge (pierwotny wątek i dyskusja ogólna)  (Przeczytany 390605 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: With Fire And Sword - polski mod
    « Odpowiedź #150 dnia: Maja 25, 2007, 19:06:18 »
    Jason, nie przejmuj się :)

ten arcyliusz to pewnie nie ma znajomych i siedzi po 18 godzin przed kompem drapiąc się po niedomytych jajach... nie warto z nimi dywagować bo to ograniczeni ludzie którzy nie doceniają czyjejś pracy ;)

Ja was popieram, moge czekać jeszcze choćby i 3 miesiące, ważne żeby gra była profesjonalnie zrobiona ;)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #151 dnia: Maja 26, 2007, 22:25:16 »
    Ok, moge juz podac oficjalnie informacje ze powstalo nowe forum dotyczace moda wlasnie na tym serwerze, stare forum juz raczej nie bedzie uzywane.

Link to http://wfas.mountblade.info

PS: jeszcze sie odniose do tej wypowiedzi
    jeśli przed wyjściem waszego moda wyjdzie nowa wersja gry to znów będziecie moda przetwarzać z 0.808 na tę ewentualną nową wersję

no i chyba wykrakales ]:-> http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,23516.0.html

« Ostatnia zmiana: Maja 27, 2007, 07:31:13 wysłana przez Kolba »

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #152 dnia: Maja 27, 2007, 07:31:33 »
    Ok, moge juz podac oficjalnie informacje ze powstalo nowe forum dotyczace moda wlasnie na tym serwerze, stare forum juz raczej nie bedzie uzywane.

Link to http://wfas.mountblade.info

PS: jeszcze sie odniose do tej wypowiedzi
    jeśli przed wyjściem waszego moda wyjdzie nowa wersja gry to znów będziecie moda przetwarzać z 0.808 na tę ewentualną nową wersję

no i chyba wykrakales ]:-> http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,23516.0.html

No nawet lepsze to nowe forum.

Musicie chyba się jednak pospieszyć z tym modem ,żeby nie wydać go jak będzie wersja 900 czy coś w tym stylu bo wtedy nikt nie będzie chciał grać oprócz Polaków :) . No ale dobra - róbcie tak długo jak możecie ,żeby efekt końcowy był znakomity.
    « Ostatnia zmiana: Maja 27, 2007, 07:39:56 wysłana przez Kolba »

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #153 dnia: Maja 27, 2007, 10:09:12 »
    a link do forum siedzi od wczoraj albo piatku(?) na samej gorze forum ;P
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Maja 27, 2007, 11:01:40 »
    Hah no masz, ja nie zauwazylem bo na mojej skorce tego nie widac (arcane magic).

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #155 dnia: Maja 30, 2007, 09:49:15 »
    ten arcyliusz to pewnie nie ma znajomych i siedzi po 18 godzin przed kompem drapiąc się po niedomytych jajach...
    Słuchaj Vierie ty idź sobie lepiej na wypasioną, ziomalską jołmeńską dyskotekę zamiast wypisywać super dowciapne rzeczy.
    Ja przepraszam moderatorów, że to piszę na forum, ale gość mnie wkurzył.
    Ponadto szanuję waszą pracę, tylko trochę długo już wam schodzi.
    Oczywiscie jestes kompetentny, zeby wypowiadac sie za te tysiace ludzi ktorzy graja w ta gre, tak? no bo chyba nie wyrazasz swojego zdania... prawda?

Poza tym wypowiadam się wyłącznie w swoim imieniu

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Maja 31, 2007, 09:40:24 »
    Słuchajcie mam taką propozycję. Skoro chcecie przerabiać moda na nową wersję to może zróbcie dwie wersje tego moda. Jedną wypuśćcie na 0.808, a drugą przerabiajcie na nową wersję i na nią wypuście później.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Maja 31, 2007, 14:43:47 »
    Chyba niemozliwe bo robienie jednego moda na 2 rozne wersje to jak robienie 2 roznych modow, oczywiscie jesli w nowej wersji beda jakies znaczace zmiany jak bylo miedzy 0.751 a 0.808.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Maja 31, 2007, 16:14:52 »
    No to trudno.

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #159 dnia: Czerwca 03, 2007, 14:36:37 »
    Nie chcąc używać tego forum jako miejsca do spamu i nieporozumień między użytkownikami, powiem Ci arcyliusz że ciężko byłoby mi słuchając behemotha, vadera, nie lubiąc plastiku, i będąc fanem twardego rpg i ran cięto kłutych - być równocześnie "ziomalskim jołmanem" (regulamin czytałem więc epitety pominąłem)

_______________________________________ ______________________________________
    A pytanie mam teraz do Jansona, jak ma wyglądać fabuła w WF&S ?? coś kończącego się czy coś jak oryginalny M&B z dziejącą się w tle fabułą...

no i jak z bohaterami. czy będziemy jakimś żołdakiem czy raczej skrzetuskim, albo podbipientą :)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Czerwca 03, 2007, 14:44:45 »
    Fabula ma dosc luzno nawiazywac do ksiazki, oczywiscie watki najlepiej jakby sie przecinaly w pewnych miejscach. Ustalilismy ze mamy prowadzic jakiegos prostego szlachcica z grupka wierniejszych kompanow. Dosc sporo pomyslow juz pojawilo sie na forum, tylko brakuje kogos kto by to poskaladal w logiczna calosc i pociagnal dalej. Ustalilismy tez ze ma zaczynac sie na jakis czas przed wybuchem powstania (taka cisza przed burza) a w momencie powstania mamy sie opowiedziec po ktorejs ze stron. (chociaz to juz niekoniecznie)

EDIT: podam jeszcze linki do tematu - niestety watki dot fabuly sa troche chaotycznie porozrzucane po forum ale najlepiej jest zapoznac sie z trescia tych tematow:
    http://www.withfireandswordmod.fora.pl/fabula-t61.html
    http://www.withfireandswordmod.fora.pl/nowe-demo-developerskie-8-04-t79-90.html
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2007, 14:47:10 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Altair05

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #161 dnia: Czerwca 03, 2007, 18:27:15 »
    wie kto kiedy ten mod wyjdzie?bo strasznie na niego czekam wszystko bowiem wyglada swietnie?

Sorry ale moja cierpliwosc sie wyczerpala - dostajesz ostrzezenie za powielanie wielokrotnych pytan, i nie zadanie sobie trudu przejrzenia tematu
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2007, 18:31:37 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #162 dnia: Czerwca 03, 2007, 18:47:40 »
    Kiedy wyjdzie ten mod? :D

Może powinniście dać jakieś ogłoszenie, co druga osoba rejestrująca się na forum pyta o to.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Czerwca 04, 2007, 13:11:36 »
    Pokażcie może jak obecnie wyglądają jednostki, bo jestem ciekaw. Aha i zróbcie tak, żeby żołnierze mieli realistyczne twarze, to znaczy, żeby kozacy byli brudni i niedogoleni, a polacy powinni raczej nie mieć długich włosów i bród.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Czerwca 04, 2007, 17:43:10 »
    żeby żołnierze mieli realistyczne twarze, to znaczy, żeby kozacy byli brudni i niedogoleni, a polacy powinni raczej nie mieć długich włosów i bród.
    HMM? Uwazasz ze kozacy byli brudasami? jesli ktokolwiek mialby byc brudny to zolnieze, ktorzy dlugo stacjonowali poza miastem, ale niestety silnik M&B nie pozwala na brudzenie sie ubran, twarzy itc. Ale Kozacy nie odstawali kulturalnie od innych mieszkancow Rzeczpospolitej.

Pokażcie może jak obecnie wyglądają jednostki, bo jestem ciekaw
    Uaktualnilem perwsza strone, wsadzilem pare screenow ale reszte musisz juz wygrzebac z tego topicu. Zolnierze raczej sie nie zmienia poza tym ze manitas zrobil ostatnio mundur dragona, wiec moze cos jeszcze.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2007, 17:46:40 wysłana przez [POD]J@$ON »