Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Deluge (pierwotny wątek i dyskusja ogólna)  (Przeczytany 389680 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krwawy Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: With Fire And Sword - polski mod
    « Odpowiedź #405 dnia: Czerwca 17, 2009, 22:50:24 »
    Właśnie- ten mod jest tak ogromny, że mógłbym go przyrównać do pierwszego TLD ( nie żartuje- zmieniono nawet lokacje i sceny), a to że nie wychodzi to nie znaczy że upadł, tylko twórcy mają swoje życie osobiste i nikt nie finansuje  moda żeby mogli sobie pozwolić na pracę tylko nad nim... dlatego radzę jak już wyżej zaglądnąć w dział modding, jeśli pomoże więcej osób mod zostanie wydany dużo szybciej :)

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #406 dnia: Czerwca 18, 2009, 00:32:45 »
    Mój udział w tworzeniu moda jest bardzo niewielki. Zrobiłem do tej pory jednego questa, zostałem 'dialogmistrzem' jak to opisał Tul i właśnie męcze kolejnego questa - ale choć na liście creditsów będe daaaaaaaleeeeeko na dole pozwole sobie zabrać głos w imie SWOJE, nie całej załogi ;]

Więc tak. Nie wiem jak inni koledzy ale ja właśnie kończe studia magisterskie. Dziś  pierwszy raz od miesiąca byłem w toalecie.

Łapiecie o co mi chodzi? ;] Po prostu ciężko czasem jest pogodzić wszystko. Wstyd mi przed Tulem, że tak smole się z tymi questami ale czasami człowiek naprawde chce coś zrobić, kładzie sie spać i myśli 'cholera, trzeba by ruszyc z modem'. Po prostu nie zawsze jest czas.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #407 dnia: Czerwca 18, 2009, 08:06:06 »
    Wiem doskonale o co chodzi.....przeżyłem to samo:)
    Najważniejsze jest życie, a nie kończenie moda za wszelką siłę, skończycie za 5 lat to i tak będę czekał i sobie na spokojnie zagram......z moimi dziećmi, których jeszcze nie mam, ale to się dobrze składa:)

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #408 dnia: Czerwca 18, 2009, 09:00:26 »
    Jasne, graj z pięcioletnim dzieckiem w MB. Kiedy wyrobi sobie dowód osobisty będzie mieć chara z 70lv a starająć się o prace zamiast wykształcenia wpisze swoje profficence ;] or samfing lajk dat ;]

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #409 dnia: Czerwca 18, 2009, 09:03:32 »
    Jasne, graj z pięcioletnim dzieckiem w MB. Kiedy wyrobi sobie dowód osobisty będzie mieć chara z 70lv a starająć się o prace zamiast wykształcenia wpisze swoje profficence ;] or samfing lajk dat ;]

Nie wiem czy to był dobry żart, czy mówisz na serio........bo nie wiem jak mam odniieść się do Twojej wypowiedzi.....

Offline Zovi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #410 dnia: Czerwca 18, 2009, 10:16:59 »

Nie wiem czy to był dobry żart, czy mówisz na serio........bo nie wiem jak mam odniieść się do Twojej wypowiedzi.....

Znaki interpunkcyjne stosuje się pojedynczo, albo potrójnie. Co do moda, to mam nadzieję, że może po wakacjach wyjdzie, bo teraz są wakacje, więc każdy m trochę więcej czasu niż zwykle :) .
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 18, 2009, 17:59:39 wysłana przez Zovi »

Offline gamer96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #411 dnia: Czerwca 18, 2009, 10:56:39 »
    Swoją drogą to czy userzy mogą pomagać w modzi bez wiedzy o modowaniu? Dajmy na to wymyślić quest a jak się wam spodoba po prostu "wkleicie"* go do moda.

* wiem ze to bardziej skomplikowane ale moja wiedza o modowaniu M&B jest na poziomie 1%.

Offline Krwawy Kruk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #412 dnia: Czerwca 18, 2009, 18:03:03 »
    Właśnie tak :) wchodzisz sobie na stronkę, tam masz rzeczy które wymagają żeby się nimi zająć, robisz to, wrzucasz na odpowiednie subforum i dostajesz kolejne zadanie, lub wskazówki co trzeba poprawić :) Z questami trzeba się trzymać określonego schematu(coś w stylu podstawowych algorytmów). Ewentualnie piszesz do któregoś z członków ekipy.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #413 dnia: Czerwca 18, 2009, 22:55:29 »

[/quote]

[/quote]

Oczywiście, że żartuje. Przecież nie mówię tego na serio. Chociaż zagrożenie zawsze istnieje, bo coraz więcej dzieci jest uzależnionych od komputera/neta/gier komputerowych. Wiem co mówię, bo mam takiego jednego w mieszkaniu ;/

Offline Zovi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #414 dnia: Czerwca 19, 2009, 12:25:22 »

[/quote]

Oczywiście, że żartuje. Przecież nie mówię tego na serio. Chociaż zagrożenie zawsze istnieje, bo coraz więcej dzieci jest uzależnionych od komputera/neta/gier komputerowych. Wiem co mówię, bo mam takiego jednego w mieszkaniu ;/
    [/quote]
    fail
    Ale nieźle :P Jak to jest, mieć brata/siostrę ktory/a jest uzależniony/a od kompa ? :P

Offline eddie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #415 dnia: Czerwca 19, 2009, 14:18:39 »
    Heja, odswiezam temat bo chcialbym sie dowiedziec co sie dzieje z tym modem. Czy juz jest czy JESCZE go robia??
    UP THE IRONS

Offline Zovi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #416 dnia: Czerwca 19, 2009, 14:24:56 »
    ROBIĄ GO!!!

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #417 dnia: Czerwca 22, 2009, 12:35:08 »
    Jak można sie pytac czy go robią robią go robią go robią ijuż od 3 lat ale go robią i będzie zayebisty, jak by g onie robili to by powiedzieli

Pozdrawiam

Offline inqq

• Użytkownik
    • 101st.eu
      • 101st.eu
    « Odpowiedź #418 dnia: Lipca 03, 2009, 17:29:12 »
    Ludzie mod będzie jak będzie!
    Ci ludzie też mają życie prywatne to nie są dzieciaki "nolife" co nic więcej od kompa nie widzą!
    tyle odemnie :p

101st.eu Zapraszamy!

Offline kupa_pl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #419 dnia: Lipca 17, 2009, 15:38:08 »
    Może ktoś sie odezwiee... Kiedy w końcu wyjdzie ten mod i czy na wersje 1.011?