Panowie, wspominaliście, że przez moda będa się przewijać postacie z trylogii, mam kilka pytań co do tego:
1) Czy persony typu Skrzetuski, Wołodyjowski, Krzywonos, Tuhaj-Bej itp będą lordami, NPC do przyłączenia czy jeszcze coś innego?
2) Czy pojawią się postacie z innych części trylogi np. Kmicic (miał w 1648 około 18 lat ale co z tego? Książkowy Wołodyjowski jest tylko rok starszy). Czy zobaczymy np. Ketlinga, Muchowieckiego, Nowowiejskiego albo Radziwiłłów?
3) Pytanie za 100pkt -po skończeniu pracy nad modem nie chcielibyście może zrobić modu POTOP? Wydaje mi się, ze ta książka jest dużo ciekawsza i modzik byłby lepszy. Tak czy siak nie byłoby przytym dużego nakładu pracy, tylko nowa fabuła - wiem, ze to skrypty do napisania itp. ale i tak 90% pracy zostałoby zrobione w WFAS.
4) o własnych lordach mamy zapomnieć, prawda?
5) A co z buntem poprzez Claimanta? Nieslubne dziecko Chmielnickiego niczym Isola walczy o tron? Buntów też nie będzie, co nie?
6) Wspomniane było, ze od 1.I.09 prace nad modem mają przyśpieszyć. I jak wyszło to przyśpieszenie?
7) Pytanie za które mnie powieszą: czy są JAKIEKOLWIEK nadzieje, że zobaczymy moda w roku 09?
Pozdrawiam