dedalus mam się z tobą dalej przegadywać?? wiesz wszystko lepiej, jesteś najlepszy( i tylko ty tak myślisz)
Nie jestem najlepszy i najmądrzejszy, ale też nie zniżam się do takich tekstów, jak ten poniżej. Może idź leczyć swoje kompleksy gdzieś indziej, a nie na forum, coooo?
mądrzejszy ustępuje zatem koniec offtopa po raz drugi i ostatni skup się na przerabianiu czyichś modów i nie truj mi tyłka
Ostrzegałem, że za kolejne bezsensowne posty będą ostrzeżenia. Widać masz problemy z rozumieniem tekstu pisanego
No i dostałem 2 ostrzeżenie choć mój ostatni post(czyli ten) pisałem jak jeszcze nie było wiadomości od arcylisza - śmieszne no ale to tylko kolejny dowód na to że moderator ma zawsze rację tak jak Kaczyńscy:D
A daedalus nie ma ostrzeżenia choć on świadomie wyedytował mojego posta i dodał swoje 3 grosze:D
ciekawe czy ja za edycję tego posta dostanę kolejne ostrzeżenie:D
jak to się mówi sędzia kalosz:D moderatorów się reguły nie tyczą i oni zawsze wiedzą lepiej:D
Boże święty, ależ Ty masz problemy... Najpierw mi ubliżasz płytkimi tekstami, a potem się jeszcze dziwisz, że miałem czelność zareagować na to dopiskiem (całego posta już mi się nawet nie chciało pisać, by komentować tak prymitywne zagrywki)??? Wyjdź może na spacer, albo chociaż przewietrz pokój - dobrze Ci to zrobi i trochę ochłoniesz.
PS. Arcylisz zapewne przeniósł się w czasie, by specjalnie napisać tego swojego posta i mieć pretekst do wlepienia Ci ostrzeżenia. Gdyby nie był moderatorem, to bym go normalnie za takie coś zbanował. :P
Daedalus, daj sobie z nim spokój, to nie ma sensu.
I wciąż temat otwarty jak widzę.. chłopcy tylko nie denerwujcie się to tylko forum dyskusyjne. A ubliżać to ty mi zacząłeś przewiń se stronę wcześniej jak byś zapomniał, i nie gadaj takich rzeczy bo mi tym ubliżasz.
Więc generalnie WFAS nie będzie udostępniony jako nakładka(ekwipunek etc) tylko jako pełny mod, co nie zaprzecza, że samo pytanie o to wywołuje w moderatorach (również nie zajmujących się tym modem) sporą agresję.