Kompletnie nie wiem gdzie mogę poruszyć ten temat. A więc... Dzisiejszy czas spędzony na serwerze tawerny (WFaS), nie wspominam dość dobrze.
Po pierwsze Problem z "niewiadomą" frakcją, jest dalej... strasznie utrudnia to rozgrywkę, gdyż praktycznie po każdej zmianie mapy, takowa się pojawia i trzeba ponowić głosowanie.
Po drugie. Nie znam osób, które posiadają hasła administratora na serwer (warto je wypisać), ale polecam dobierać kompetentniejsze osoby (bez urazy dla innych adminów). W momencie próby wyrzucenia osoby tk. - odrzucone przez admina.
Co najbardziej mnie sfrustrowało, to moment rozpoczęcia głosowania za zmianą mapy - odrzucenie przez admina, a następnie zmianę mapy i frakcji na taką, która przypodobała się administratorowi...
Polecam, albo lepiej dobierać administratorów, albo dopracować funkcję admina na serwerach, aby nie mogli brać udziału w głosowaniach, gdyż rozpoczęcie głosowania jest równoznaczne z widzimisię administratora - po co wg. w takim razie opcja głosowania...?
Po trzecie, może mniej istotne. Łuki doprowadzają momentami do szału, tym bardziej na koniu, tym bardziej w zorganizowanej grupie. Jak będę chciał sobie w "coś" takiego pograć, to sobie pójdę na nativa Khergitami polatać. Dobrze by było, poszerzyć celownik w momencie jazdy na koniu, bo na dwóch nogach nie jest, aż tak dopiekający.
Liczę na jakieś rozpatrzenie sprawy, najbardziej o drugi punkt.
Pozdrawiam.