Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Misja Warszawa problem  (Przeczytany 1926 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czarny136

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Misja Warszawa problem
    « dnia: Lipca 23, 2014, 15:47:31 »
    Witam
    Mam problem z misją Warszawa który polega na tym że mam już ok 300 dzień gry i przez cały ten czas stolica należy do Rzeczypospolitej przez co nie mogę wykonać tego zadania i stać się wasalem !!
    A co najgorsze Rzeczypospolita nie prowadzi wojny ze Szwedami :/
    Pomóżcie szybko ! :D

Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2014, 16:45:38 wysłana przez Czarny136 »

Offline gruszon18

• Użytkownik
    Odp: Misja Warszawa problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 26, 2015, 11:41:46 »
    Tez mam 300etny dzień ale u mnie tyle że wawa należy już do Szwecji.  Tylko ze mimo 20ego levela mam tylko 3 pkt sławy a wojska mam 143 i tylko Skrzetuski mi odpowiedział na list króla ale Nie podążał za mną  do wawy.  Co do wojny ze Szwecją to właśnie Ty ją masz prowadzić. Masz tam chyba informacje potop szwedzki czy coś. Musisz pokonać armię szwedzką.  Czyli tam będzie podążać po mapie jednostka ok 200 liczebności i fioletowe oznaczenie.   Polecam zebrać większą ilość halabardnikow,  oni są najtrudniejsi do ukatrupienia a najwięcej z nich pożytku. Wiec pozostaje Ci zaczepiac Szwedów i czekać aż przejmą Wawe i Kraków.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 26, 2015, 12:56:51 »
    Gruszon18, dobrym pomysłem byłoby wykonywanie questów dla szlachty. Poprawią się relacje, to i chętniej podążać za Tobą będą.

Offline gruszon18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 26, 2015, 14:06:28 »
    No tak, ja wiem. Ja tylko jak wpadnę gdzieś do zamku czy miasta to obyczajem jest pierwsze do komnaty władcy po zadanko, potem karczma i na rynek. Tylko widzisz problem teraz polega na tym, że mam już 430 dzień, poziom mam 27, doświadczenia mam 23 tys i następny level wpadnie dopiero przy 26 tys. Wojska mam sztuk 144 i to dobre zbóje są bo śmiało idę na armie ok 200 żołnierzy, sławy mam 147 a tylko 2 szacunku  ;/ mam pięciu przyjaciół z czego tych pięciu właśnie mam powyżej 20 pkt kazdy.  i tak szczerze mówiąc się kołatam co raz do bram Warszawy na oblężenie i raz na jakiś czas trafi się zadanko żeby jakiegoś tam utłuc albo zebrać hajsy z wioski. Problemy miałem z misją szpiegowską, bo poszedłem za śladami szpiega, znalazłem go, i z tydzień czekałem żeby coś się działo i jak 10ciu ich w tym oddziale było tak i zostało. W końcu wziąłem ich wybiłem do nogi , bo nie wiem czy jest jakaś możliwość żeby kogoś przy życiu zostawić żeby go na jeńca wziąć, i potem grała moja dziewczyna troche i przegapiłem moment jak trzeba się było z tego zadanka rozliczyć. I nie wiem czy zaliczone było czy nie. Tak samo ganianie chłopów, mam na razie za wolne poruszanie się żeby wgl myśleć o ich dogonieniu ;P To moja pierwsza taka giera w sensie z tej kategorii i się cholernie wciągnąłem ;P Ale jak na razie stoje w miejscu  ;/