Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wioska nie generuje przychodów.  (Przeczytany 1270 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cheerner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wioska nie generuje przychodów.
    « dnia: Lipca 22, 2014, 21:53:25 »
    Swadia i Khanat weszły w stan wojny i zostałem khergickim najemnikiem. Splądrowałem jakąś tam wioskę i później przejelismy tą wioskę wraz z pobliskim zamkiem. Zostałem wasalem i otrzymałem tą splądrowana wioskę. Wioska nie generuje przychodów, mieszkańcy mnie nie lubią (-20 w stosunkach). Muszę wybudować jakiś budynek albo polepszyć relacje, aby dostawać kasę ,a może to jakiś bug?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Wioska nie generuje przychodów.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 22, 2014, 22:02:01 »
    Jeśli wioska jest splądrowana, to nie dziw się, że nie przynosi dochodów, co więcej, splądrowana wioska traci (o ile dobrze pamiętam) 50 pkt. dobrobytu, więc plądrowanie wiosek się zupełnie nie opłaca. O tym, że, jak zauważyłeś, masz strasznie niskie relacje, i nie możesz rekrutować jednostek, to już nie wspomnę. Żeby poprawić sobie relacje, proponuję zbudować szkołę (aczkolwiek bonus jest dosyć mały, jak na twoje potrzeby) i wykonywać questy dla wioski.

Offline cheerner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 22, 2014, 22:11:08 »
    Ale ona już dawno nie jest splądrowana już z trzy tygodnie temu (w grze) straciła ten status.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 22, 2014, 22:42:32 »
    Niski dobrobyt.
    1. Musisz długo czekać aż się podwyższy.
    2. Kupuj od wioski towary. Za kasę jaką im zostawisz, wieśniacy będą sobie "kupować" dobrobyt.
    3. Jest chyba jakiś budynek na dobrobyt.
    O ile dobrze się orientuję, stosunki z wioską mają (mały, ale zawsze) wpływ na przychody z niej.