Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: PYTaNIE WARBAND  (Przeczytany 1078 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Juzio

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    PYTaNIE WARBAND
    « dnia: Lipca 18, 2014, 18:55:25 »
    GRam w Warband native od poczatku gry wybieralem tak bym odrazu zostal lordem przejalem miasto Yalen i Jestem Marszalkiem. I teraz pytanie CZY DA SIE BYM ZOSTAL KROLEM ? ludzie pisali cos o Prawo do rzadzenia mam tego 55 i nic a jesli trzeba wiecej zdobyc to piszcie CO gdy zdobede Z GORY DZIEKI

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    Odp: PYTaNIE WARBAND
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 18, 2014, 19:20:47 »
    1. Caps Ci się psuje?
    2. W jakim stopniu znasz język polski, w wystarczającym by zadbać o prawidłową składnię i interpunkcję?
    Odpowiedź na te pytania jest ważna, gdyż tak sformułowany post jest nieczytelny i ciężko zrozumieć o co jego autorowi chodzi.
    Gdy już odpowiesz na nie oczywiście sam sobie - królem możesz zostać, jeśli nie jesteś wasalem i posiadasz własne ziemie.

Edit : dopiero zauważyłem, że do tego w dziale Bannerlorda... :D

Offline Juzio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 18, 2014, 19:45:18 »
    nowy jestem :D

DOKLADNIEJ : Na poczatku gry gdy sie wybiera np Twoj ojciec byl itd wybieralem tak by od poczatku byc Lordem(miec sztandar itd) Przejalem miasto i ono stalo sie moja stolica.Mam Krolestwo nazwe wybralem itd. ALe jestem tylko Marszalkiem. A Czy da sie zostac Krolem ? a no i czytalem duzo na ten temat to pare osob pisalo cos o tym ze trzeba zdobyc duzo pkt w Prawo do Rzadzenia zdobylem 55 i nic .

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 18, 2014, 19:49:59 »
    Uwaga, zdradzę ci tajemny sekret!
    (click to show/hide)
    O tym, że napisałeś w nieodpowiednim dziale, to już nie wspomnę.

Offline Dovak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 19, 2014, 12:59:51 »
    Jeżeli przejąłeś miasto nie będąc niczyim wasalem i miałeś możliwość nadania nazwy dla królestwa to automatycznie stajesz się królem/królową. Na początku dostajesz także marszałka ale możesz przekazać go swojemu wasalowi jak nie chcesz zarządzać kampaniami wojennymi. Możesz zaczynać rządzić wszechświatem. Im więcej masz prawa do rządzenia tym bardziej inni władcy będą cię szanować.