Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Proble w odnalezienu człowieka  (Przeczytany 2194 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rahimz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Proble w odnalezienu człowieka
    « dnia: Lipca 17, 2014, 16:22:02 »
    Tak wiem wiem jest to kompletnie durny teamat i głupie pytanie ale ja juz nie wiem czy jestem głupi czy ślepy... Chodzi o to że dostałem zadanie od Jana Kazimierza aby odnaleść jakiegoś tam człowieka we wsi Jarce . Przeszukałem chyba calutką wieś i go nie moge znalesc... z góry bardzo dziękuje

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Proble w odnalezienu człowieka
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 17, 2014, 16:58:01 »
    Sami go za cb nie znajdziemy, bo jest zawsze kilka miejsc możliwych na pojawienie się człowieka. Proponuję wyjechać poza wioskę, i objechać ją dookoła, najlepiej szukać jakiejś szopy/małego domku na uboczu.

Offline Rahimz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 17, 2014, 17:19:15 »
    no właśnie objechałem tą wioske chyba z 5 razy... kurcze nie wiem czemu nie moge zrobic screena ale to nic spróbuje opisać tą wioske . No więć po lewej jest taka studnia z małą szopką a po prawej jest duze pole z belami siana . Natomiast jeśli będziemy się kietować prosto dojdziemy do tej malej osady. nie wiem czy to bug??

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 17, 2014, 17:55:54 »
    Pozaglądaj do otwartych budynków (właśnie np. szopy), spróbuj wjechać na to pole (mi się raz jeden tak właśnie schował, a ja przez trzy realne dni jeździłem po wiosce i go szukałem xD), ew. odjedź daleko od wioski, może być z dala mała chata.