Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pomoc z modem  (Przeczytany 1349 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rzecznik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pomoc z modem
    « dnia: Lipca 15, 2014, 01:11:47 »
    Witam, mam kolejny problem. Mianowicie, dlaczego po przypisaniu launchera "The Deluge" do Steam, po naciśnięciu klawiszy Shift + Tab nie pojawia się nakładka Steam? Zauważyłem, że gdy odpalam launcher przez Steam, to na górze listy znajomych przy moim nicku pojawia się na chwilę "Gra w grę spoza steam: The Deluge", ale zaraz potem znika i więcej się nie pokazuje. Jak temu zaradzić? Dlaczego moi znajomi mogą otwierać Steama w Deluge, a ja nie?

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Pomoc z modem
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 15, 2014, 18:31:07 »
    Wejdź w bibliotekę steam, kliknij prawym przyciskiem myszy na Deluge, wybierz właściwości i kliknij "Włącz dostęp do społeczności steam podczas gry".
    Aaa, sry, na Deluge to tak nie będzie działać.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2014, 18:47:14 wysłana przez kacperro »
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 15, 2014, 20:28:54 »
     Mnie działa, i właśnie po to przypisałem Deluga na steam by móc swobodnie czytać kto do mnie pisze, a nie minimalizując grę.
    Uruchamiam przez bibliotekę, a przynajmniej za pierwszym razem. Teraz wystarczy ze kliknę w ikonkę steam na pasku i się pokazują gry do wyboru, w tym Deluge.
    Przez odpalanie ikonki z pulpitu nie działa.

Offline Samijło Kiszka

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 15, 2014, 22:41:15 »
    Właśnie nie każdemu działa, mi nie, choć kiedyś, tak. Nikt chyba nie wie, od czego to zależy.
    2000 (14) jest mniejsze od 1999 (15)