Nie mogę odpalić gry. Wyskakuje komunikat "WSE nie został wykryty" i dalej wskazówki dot. uruchamiania. Problem w tym, że wszystko robię tak jak trzeba. Nie rusza ani z pulpitu, ani z folderu WSE w katalogu moda. Ustawiony z uprawnieniami administratora itd itp. i dalej to samo.
edit: Jest w sumie jeszcze jedna kwestia o której zapomniałem.
edit 2: sprawdziłem. Nie działa. Chodzi chyba o aktywację, której nie jestem w stanie przejść. Przy wyświetleniu nr seryjnego na steam wyświetla się nr seryjny Napoleonic Wars, a nie Warbanda.
Z kolei na stronie aktywacji ręcznej jest miejsce na wpisanie nr seryjnego ale w formacie 4x4, a ja na pudle od Warbanda mam 5x5.
Nie mam pomysłów więcej.
edit 3: Tak jak mówiłem. Nawet na stronie TW przy aktywacji na koncie wyskakuje NW.
Z kolei przy aktywacji na koncie nie wchodzi mi 5x5 kod do Warbanda, a konwerter tego kodu nie przetwarza.
edit 4: Znalazłem wpis w rejestrze z numerem aktywacji. Po wpisaniu tego do okna aktywacji ( ręcznej - pasuje idealnie i kod sprzętu się zgadza ) wyskakuje standardowo - odmowa aktywacji :)
Dobra odpuszczam, nie pogram najwyraźniej
edit @lllew: Nie wiedziałem, że jest jakiś związek z tym. Dziwne jedynie, że nie chce aktywować aktywowanej już gry. Poczekam więc.