Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria Spellforce  (Przeczytany 9812 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rhobar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Seria Spellforce
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 06, 2008, 00:28:07 »
    Żeby nie piracić, ściągnij jakiś poradnik z gry-online.pl, oczywiście za jakąś opłatę. Jeśli boisz się, że ściągniesz i nic tam o tym nie będzie o tej misji, to spytaj na forum, czy jest w nim ta misja. Piractwa nie będę szerzył, ale ew. po szczegóły na pw.
    Pozdrawiam.
    //EDIT
    Dziękuję za sklejenie mojego tematu z tym. Co do mojego zakupu, to kupię SF jutro. Dzisiaj nie mogłem, bo szedłem z dziewczyną do kina.
    Pozdrawiam po raz drugi.

Tylko spytałem .
    A SpellForce mam z jakiejś tam gazety .

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 02, 2009, 19:47:04 »
    Spellforce jest extra i lubię też Warcrafta III którego już razem z dodatkiem przeszedłem wiele wiele razy i gram w sieci ale się chwilowo mi zepsuła płyta.
    Ale wracając do Spellforca gra jest na u mnie na 4 miejscu chociaż wymiata.

EDIT: Tu jest parę super map do niej ale uwaga niektóre wygasły:
    http://www.spellforceweb.fora.pl/mapy,42/2-mapy-z-oficialnej-strony,805.html#6361
    « Ostatnia zmiana: Października 06, 2009, 07:22:19 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 27, 2009, 16:43:25 »
    Witajcie po długim czasie!!!Nie było mnie przez jakiś czas z pewnych powodów.Ale teraz o temacie.Przepraszam Adminów ale potrzebuje trainer do gry Spellforce: Złota Edycja v.1.53.65731.Odrazu mówię ze w google już szukałem ale znalazłem tylko do v.1.52.Pomocy!!!

EDIT:Bardzo proszę o szybka pomoc!!!
    « Ostatnia zmiana: Marca 27, 2009, 16:58:49 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 27, 2009, 18:47:20 »
    Jak nie ma, to nie ma. Nie "prozba", ale prośba. Po prostu reinstaluj i tylko dograj patcha 1.52 i tyle. A trainery psują rozrywkę i są nędznym ułatwieniem.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 27, 2009, 18:53:07 »
    Jak nie ma, to nie ma. Nie "prozba", ale prośba. Po prostu reinstaluj i tylko dograj patcha 1.52 i tyle. A trainery psują rozrywkę i są nędznym ułatwieniem.
    Pozdrawiam.

Mam angielski system wienc byki wale a google chrome nie tłumaczy wszystkiego a wersja gry jest taka odrazu po zainstalowaniu.
    Jacek Piekara

Offline H2SO4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 27, 2009, 20:12:22 »
    trainer do gry Spellforce: Złota Edycja v.1.53.65731

Ty cheaterze -.- pograj bez kodów a nie zaraz cheaty
    (-(-(-(-(-_-)-)-)-) <<<--- jest nas wielu

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 27, 2009, 20:40:07 »
    trainer do gry Spellforce: Złota Edycja v.1.53.65731

Ty cheaterze -.- pograj bez kodów a nie zaraz cheaty

Próbuje przejść grę już 17 raz(bez przesady)a poza tym chce sobie trochę polepszyć wrażenia z gry dowolnej.A poza tym ja nie łapię od razu za kody tylko najpierw próbuje przejść bez kodów albo chce sobie po przejściu gry przejść z kodami.
    « Ostatnia zmiana: Marca 27, 2009, 20:42:16 wysłana przez Archimonde »
    Jacek Piekara

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 19, 2009, 12:31:26 »
    Grał ktoś? polecam ją naprawde świetna gra jeśli ktoś ma problemy moge pomóc

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 19, 2009, 14:11:58 »
    Na początku mi się podobało rozwijanie swego herosa itd ale z czasem wpada się w taką monotonię że kicha przeszedłem główna kampanię i jeden dodatek dalej mi się nie chciało

Offline daro12342

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 19, 2009, 15:09:13 »
    To zagraj w Cień Feniksa jest duzo lepszy od Zakonu Switu i Oddechu Zimy szczegolnie duzo jest zadan pobocznych i jest trudniejszy od poprzednikow

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 19, 2009, 17:52:06 »
    no fajnie tylko ostatni raz w to grałem chyba rok temu pozatym gra jest odinstalowana i nie zamerzam do niej powracać tak z innej beczki trafiłem na tą gre przypadkiem gazeta wyborcza dawała dodatek z grami na początku mnie naprawdę wciągnęła mogę ją polecić każdemu właśnie te misje pobobczne są najlepsze warto sprawdzić ale teraz jak mówiłem pochłaniają mnie inne gry

Offline daro12342

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 19, 2009, 17:57:30 »
    A jakie polecasz oprocz mount&blade?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 19, 2009, 18:02:50 »
    to już nie będzie na temat tego tematu :) za dużo by pisać każdy ma jakieś ulubione ogólnie to strategie... nie nie bo się rozpiszę jeszcze i co, to w innym temacie

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 20, 2009, 21:15:33 »
    Eh daron temat o tej grze już jest mogłeś poszukać. Gra jest świetna grałem w nią miesiącami.

Offline daro12342

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 20, 2009, 21:47:09 »
    Jesli jest juz wątek  o tej grze na forum to bardzo przepraszam zapomniałem użyc funkcji szukaj