Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Anno Domini 1257  (Przeczytany 1654 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline remssey

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Anno Domini 1257
    « dnia: Lipca 06, 2014, 13:47:32 »
    Witam mam problem z grą i kilka pytań, otóż:
    Mam ściągniętą wersję 1.03 a jak włączam grę to mam na czerwono napisane w menu wersja 0.96 beta. Dlaczego?
    I pytania:
    -Raz jak dosiadłem na wojnie konia przeciwnika bądź sojusznika (nie wiem) to później miałem go u siebie, następnym razem już tak nie miałem, dlaczego?
    -Gdzie rekrutować wojsko? W mieście mogę rekrutować najemną kopię i jakichś tam jeszcze, w mieście kogoś mogę rekrutować a mi chodzi o takich najsłabszych z których można później awansować na lepszych.
    -Na jakiej zasadzie działa rekrutacja? Nie mam pojęcia ilu ludzi kupuję nie wiem jakich, dlaczego?
    -Czym różni się przy tworzeniu postaci wybór rekrutacji wojska tego z Domini a zwykłego czy coś?

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Anno Domini 1257
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 07, 2016, 10:22:30 »
    Pytanko co do AD. Da się w edycji angry peasants wyłączyć auto dozbrajanie zamków? Oraz czy się da modyfikować garnizon bez jego ówczesnego kasowania?