Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Napoleonic wars Steam  (Przeczytany 1269 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline strielok1323

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Napoleonic wars Steam
    « dnia: Czerwca 24, 2014, 21:50:18 »
    Witam, zakupiłem przed momentem na allegro DLC Napoleonic wars do mojej steamowej wersji M&B warband, aktywowałem po przez link w e-mailu DLC w postaci prezentu, i od razu zaczęło mi się pobierać jakaś aktualizacja, chyba to właśnie ten DLC ale nie jestem pewny. Pobiera mi się nadal lecz nie wiem czemu nie mam
    w bibliotece gier napoleonic wars do pobrania, jeśli anuluje pobieranie to nie wiem skąd mogę pobrać zakupiony dodatek ponownie, ktoś wie co i jak?

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    Odp: Napoleonic wars Steam
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 24, 2014, 22:02:35 »
    DLC jest razem z grą Mount & Blade: Warband, dlatego zaczęła Ci się pobierać aktualizacja. Jak się ona zakończy, Napoleonic Wars uruchamiasz poprzez Warbanda, i w launcherze masz do wyboru Native i Napoleonic Wars, oczywiście wybierasz Napoleonic Wars, aby w nie zagrać :)

Offline strielok1323

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 24, 2014, 22:05:02 »
    Czyli nie mogę pobrać osobno napoleonic warsa, i za każdym razem gdy pobiorę warbanda będę od razu pobierał z DLC go?

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 24, 2014, 22:26:38 »
    W wersji Steam nie możesz pobierać osobno NW. I jak już przypiszesz Napoleonica do swojego konta, to po każdym ściągnięciu WB, to DLC będzie się ściągało jako aktualizacja. Można też jednak wszystko oddzielnie mieć i bez Steam'a. W bibliotece Steam PPM na M&B: Warband -> pokaż numer seryjny i następnie rejestrujesz konto na Tale Worlds.  Jak będziesz zalogowany, to ze strony (nie z forum) Accont (u góry znajdziesz ten przycisk) -> Games -> Add New Game i następnie wpisujesz klucze, które znalazłeś jako numery seryjne na Steam. Od tej chwili pobierasz te gry gdzie chcesz i kiedy chcesz, a Steam jest Ci już niepotrzebny ;)

jeśli anuluje pobieranie to nie wiem skąd mogę pobrać zakupiony dodatek ponownie, ktoś wie co i jak?
    Co do przerwania instalacji. Możesz ją na Steam wznowić ręcznie. W bibliotece Steam obok wyszukiwarki masz prawdopodobnie napis "Wszystkie gry". Jak klikniesz go, to się rozwinie lista z nowymi przyciskami. Na samym dole znajdziesz "Pobierane pozycje". Dalej już wiesz, co robić ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)