Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej  (Przeczytany 48937 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej
    « Odpowiedź #195 dnia: Maja 29, 2017, 15:02:14 »
    Odświeżam trochę wątek, gdyby ktoś był zainteresowany to ruszyły zapisy do EC5, turnieju 5vs5, organizowanego przez Deacona, Aeronwen i Erminasa, czyli powtórki patologii z tegorocznego NC nie trzeba oczekiwać. Zapisy trwają do najbliższej niedzieli (tj. 4.06), i od wtorku ma zacząć się turniej. Z ważniejszych informacji to taka, że w ciągu tygodnia będzie trzeba zagrać 2 mecze, co podniesie intensywność (według mnie lepsza opcja z racji częstego przeciągania się czasu w oczekiwaniu na kolejny mecz) oraz, że roster musi mieć minimum 5 do maks 7 graczy. Więcej informacji pod linkiem https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,365848.0.html
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #196 dnia: Czerwca 06, 2017, 07:46:41 »
    Dziwi mnie, że w sumie nikt nic nie wspominał o Bitwie o Bukareszt, a szkoda :( Całkiem przyjemny event z tego co widzę i chyba po raz pierwszy z większymi nagrodami. Może Taleworlds ruszy po rozum do głowy i zacznie wspierać esport na bannerlordzie, bo imo warband ma do tego świetne predyspozycje(tryb bitwy przejrzysty jak zasady counterstrike'a, przyjemny do oglądania, łatwo wychwytuje się outplay, no i rundy nie za długie!).
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #197 dnia: Czerwca 06, 2017, 10:43:20 »
    Jak nikt nie wspomniał? 2 newsy na stronie głównej oraz temat z 11 stronami.

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=19079.0
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #198 dnia: Czerwca 10, 2017, 10:15:44 »
    przeoczyłem, ale chętnie nadrobię, dzięki!
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #199 dnia: Lutego 21, 2018, 10:13:01 »
    Gdyby ktoś był zainteresowany to rozlosowano grupy tegorocznego Nations Cup'a w innej formie niż dotychczas, w formacie 5vs5. Każdy kraj mógł wystawić tyle reprezentacji ile chciał. W takim przypadku mamy 3 polskich przedstawicieli
    Sarracens (Sebek, eRRoR, Virus, Habrak, CarpeDiem, Blade, damian, Prusak i AngryNerd) w grupie F rozstawieni z 1 koszyka
    Polish Eagles (Warhammer, Woj, Blackhawk, Prince, Matafiks, Janczar) w grupie C rozstawieni z 2 koszyka
    Wannabaes (Hawer, nie wiem czy skład na tw jest w pełni aktualny) w grupie C rozstawieni z 4 koszyka.

Więcej info na Taleworlds https://forums.taleworlds.com/index.php/board,452.0.html

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #200 dnia: Lutego 21, 2018, 17:50:37 »
    No, no. Zapowiada się ciekawie. Powodzenia, Panowie! Mam nadzieję, że któraś z naszych drużyn zajmie godne miejsce ^^
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #201 dnia: Lutego 21, 2018, 19:30:25 »
    W tym samym czasie rozgrywa się turniej zorganizowany przez trio Hiszpanów i Reya. Mamy w tym turnieju również polskich graczy (poprawcie mnie, bo na pewno kogoś pominąłem) Vizimir w The European Patriots, Virus i CarpeDiem w jego własnej drużynie, Prusak w drużynie DarkLighta, Sebek, Cavetroll i Habrak w Furious Ducklings, warhammer w Apes Europae oraz Matafiks w drużynie Razera. Także mamy co najmniej 9 naszych graczy, więc będzie komu kibicować.
    DANCE OR GET BANNED

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #202 dnia: Czerwca 03, 2018, 13:40:55 »
    Zbliza sie WSC, pora naostrzyc miecze i topory, rodacy.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #203 dnia: Czerwca 06, 2018, 12:19:14 »
    warband przegryw cup

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #204 dnia: Czerwca 16, 2018, 22:23:38 »
    warband przegryw cup

silnik 3000 konii

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #205 dnia: Lipca 22, 2018, 12:12:15 »
    Pamietacie jak pokonalismy Niemcow w dogrywce cwiercfinalu na Winterburgu?

Kiedys to bylo...

https://youtu.be/rhzYNO1GETo?t=240
    « Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2018, 12:19:11 wysłana przez CarpeDiem »
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #206 dnia: Lipca 22, 2018, 12:42:40 »
    Pamietacie jak pokonalismy Niemcow w dogrywce cwiercfinalu na Winterburgu?

Kiedys to bylo...

https://youtu.be/rhzYNO1GETo?t=240

3,5 roku, jak jeden dzień minęło ...
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #207 dnia: Lipca 22, 2018, 13:35:14 »
    Ostatni raz tak cisnąłem w wb. Kiedyś to było.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #208 dnia: Lipca 24, 2018, 00:48:55 »
    Phi. Stare pierdziele z Was. Ja cisnąłem jak Wy nie wiedzieliście co to WB i nie narzekam :P

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #209 dnia: Sierpnia 15, 2018, 23:44:16 »
    TaleWorlds ponownie próbuje swoich sił we wspieraniu community z turniejami. Rok temu mieliśmy LAN, teraz jest turniej, w którym nagrodą główną dla teamów, które dojdą do finału są klucze do Bannerlorda (20 sztuk, po 10 na zespół). Sam turniej ma bardzo krótki format, skończy się na początku września. Główna część zakłada szybkie rozstrzygnięcie między 8 zespołami. 4 z nich zostały już zaproszone (https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,378629.0.html). Pozostałe 20 walczy teraz w kwalifikacjach o pozostałe 4 sloty. Utworzono 4 grupy, z któych awansują jedynie zwycięzcy: https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,378632.0.html

Z polskich akcentów, w głównej części zagra przynajmniej Woj, który wystąpi w barwach Unity (drużyna zaproszona). Również w rundzie kwalifikacyjnej mamy swoich reprezentantów. Z (prawie) czysto polskich drużyn występują Polish Eagles oraz Polska Siła (team Kamillo i Krzyzaka). Pierwsi są faworytami swojej grupy i prawdopodobnie zobaczymy ich w finałach. Drudzy nie są już na tak mocnej pozycji, jednak trafili chyba na jedyną grupę bez wyraźnego faworyta/-ów (moim zdaniem), dlatego jest szansa, że i ten polski zespół zobaczymy w rundzie finałowej.

Warto kibicować również Knights of Malta, gdzie gra kolonia SRC. Oni również są faworytami swojej grupy. Kolejnymi faworytami ostatniej już grupy są Rising Rivals, gdzie zagrać mają Harman i Virus. Z polskich graczy znalazłem jeszcze Sponge'a, który zagra w Inversed Brains (grupa PE).
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)