Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: ChR = Trolle  (Przeczytany 1480 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zagłoba Kmicic

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    ChR = Trolle
    « dnia: Czerwca 11, 2014, 23:20:13 »
    Witam, od kilku dni na serwerach szerzy się zaraza a mianowicie klan ChR............ No sprawa żałosne, dzieciaczki z tego klanu wbijają w 5-6 osób na serwer i gdy coś im się nie podoba zaczynają się poole itp.... Ostatnio grałem ze znajomym zteamkillował mnie pan z ChR i po chwili poszedł na mnie poll = ban za team killing. Oczywiście byli w większości więc głosowanie przeszło. Takich sytuacji jest dosyć sporo, wchodzą trollują, przeszkadzają w grze, bezsensowne poll'e, teamkilling, zatarczki słowne..... Jakby takie akcje były jednorazowe, no dobra odbiło chłopakom ale to jest nagminne, codziennie na każdym serwerze gdzie się ta banda pojawi zaczyna się zadyma. Bardzo kiepskie zachowanie jak na spory klan...... Pozdrawiam.
    "Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości''

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: ChR = Trolle
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 11, 2014, 23:31:24 »
    Zajebiście stary. Dojedziemy ich na serwerze i zniszczymy na Tawernie. Super, że piszesz. Całą społecznością teraz ich pociśniemy... a to Tylko dzięki Twojemu epickiemu tematowi stary.

Super. A teraz spakuj klocki i  wysmaruj się maścią na ból dupy.  CALUTKI. Jak masz konkretne raporty to się skieruj w odpowiednie tematy i działy. Nie pozdrawiam

@Down

Mam sesję, a więc nerwy mogą puścić XDDDDDDDDD

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 11, 2014, 23:36:23 »
    Niepotrzebnie się unosisz IvE ;)

@Zagłoba Kmicic:
    Jeśli działo się to na serwerze Tawerny, to należy to zgłaszać w tym dziale: http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=36.0 . W przypadku, gdy sytuacja ma miejsce na innych serwerach, to zgłoś to do ich administracji
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 12, 2014, 15:04:54 »