Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puste serwery  (Przeczytany 1599 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Puste serwery
    « dnia: Czerwca 08, 2014, 13:18:28 »
    Otóż wyskakują mi same puste serwy... o godzinie 13:00
    (click to show/hide)
    Jak chcę wejść na ten pusty serwer, nie mogę bo mi wczytuje numer seryjny i potem się wiesza.
    Proszę, pomórzcie.
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Puste serwery
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 08, 2014, 13:20:24 »
    Każdego spotyka ten problem i to nie tylko na Native jak mniemam ;) Forum i strona Tale Worlds również padły.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 08, 2014, 14:08:32 »
    Bannerlord wychodzi x)
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 08, 2014, 14:14:34 »
    The reason all servers and Taleworlds is down is a result of a massive Cyber Terrorist Attack.

At approximately 5:30am CST and large scale Cyber attack begun on all major and non-major hosting providers and then main database for servers on Napoleonic Wars. This attack was not just held to Napoleonic wars, The attack was against 82 other Games. Arma 2 & 3 had a 3% loss of all servers and 15% of people reported losing Competetive matchmaking games on CSGo (During Match). Many Games were harmed in this attack and Many are still being attacked. As a concerned Friend of the Gaming industry and Participant of the many funs games the community has to offer I beg for these people to cease with what they are doing. They are causing un-needed harm to there fellow internet friends and hopefully do not recieve the same respect and support they once held with our com
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...