Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nie mogę mieć lenna  (Przeczytany 1217 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GraczFlorisModa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nie mogę mieć lenna
    « dnia: Czerwca 03, 2014, 13:58:51 »
    Witam!

Mam problem bo mój król nie chcę mi dać lenna, a piszę tak :Wywołałeś zbyt wiele kontrowersji my móc zostać teraz kandydatem. Doradzam abyś nieco poczekał nim zaczniesz zabiegać o kolejne zaszczyty dla ciebie.

Czekam tak już 2 miesiące (w prawdziwym życiu) i nic ;( Nie mogę prosić o lenna i nie wiem o co chodzi!

Bardzo bym prosił o pomoc.

Pozdrawiam!

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nie mogę mieć lenna
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 03, 2014, 15:21:10 »
    Co tu dużo mówić: masz za duży poziom kontrowersji. Jak temu zaradzić?
    Nie uciekaj, nie dołączaj do spisków przeciw innym lordom, zrezygnuj z bycia marszałkiem (w ten sposób zyskujesz najwięcej kontrowersji). No i oczywiście pokonuj wrogich lordów, oraz kończ waśnie między lordami.

Offline GraczFlorisModa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 03, 2014, 15:28:05 »
    AAAA racja jak zostałem marszałkiem to już lenn nie dostawałem !

DZIĘKI!

Offline PLjumperPL

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 10, 2014, 08:41:45 »
    zrezygnuj z bycia marszałkiem (w ten sposób zyskujesz najwięcej kontrowersji).

Serio? A na NPC też to działa? Bo ja jak gram i robię z ziomkami jakiś większy wypad na wroga, że zdobywamy kilka zamków i 1 lub 2 miasta to praktycznie większość lenn idzie do marszałka...
    Wszyscy lordowie głosują na niego mówiąc "fortecę należy oddać osobie która ją zajęła"... Taaaaa. Szczególnie jak ma 3 miasta, 5 zamków  i parę wsi, a inni lordowie raptem po 1/2 wsie to i tak wszystko należy oddawać marszałkowi -__- Nawet król ma mniej.