Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: problem z warbandem win 7  (Przeczytany 1139 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    problem z warbandem win 7
    « dnia: Maja 19, 2014, 20:51:39 »
    Kupiłem nowy komputer, nowy system (win7 64 bit) i mam problem z włączeniem gry - na xp nie miałem żadnych problemów.

Chodzi o to, że myszka "chodzi", ale kursor się nie przemieszcza. Tak jakby kursor znajdował się pod obrazem gry - można pojeździć tym kursorem i widać że się napisy w menu podświetlają. Problem widzę już podczas ładowania się filmiku, wówczas pokazuje się pasek zadań windows - co wcześniej się nie zdarzało.

Reinstal był, direct 7 i 9 był, zmiany rozdzielczości grafiki itd - jedynie normalnie mogę grę odpalić w oknie,m ale mając takiego kompa wolałbym, grać z pełnym rozmachem. Ktoś miał taki problem?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck