WARBAND'S ROOTS INFOPierwsza mainstreamowa płyta Pana Paszteta, Rhodockiego Młociasza i OG Gravetha oraz pierwsza mainstreamowa płyta na polskiej scenie Warbanda. Raperzy składają hołd Tawernie Four Ways i undergroundowym twórcom: MC UFOowi & MC Dzioobowi (Płyta "Dziobany UFO"), Ziżejowi Trebronowi (freestyle "O Argalebie Wspaniałym") oraz Gangsta Gokowi (Diss na Doravaro). Odwołują się też do korzeni z których wyrósł ich rap: Palisade Street w NT City (nordyckie getto), Klan Zakon Templariuszy, piaski areny z serwera PK, wojownik Ja(mam)gang
MC Pasztet - Wokal
Rhodocki Młociasz - Wokal, Teksty
OG Graveth - Teksty
DJ Bura Kicia - Bity, Teksty
Ja(mam)gang - Wokal
Wydawnictwo:Swedish Paradise Kingdom Rhymes
Płyta wydana pod patronantem klanu Zakon Templariuszy 10 maja 2013 roku.
Zakon Templolów 2013-2014©
Playlista: https://www.youtube.com/watch?v=GH-aXOmbxXo&index=1&list=PL1g7FJfopUqZaxlPdo1LrnHO3UwAi7UkJ1. Intro (MC Pasztet & OG Graveth) Starzy ziomale zapowiadają płytę. Dorastali razem w nordyckim gettcie w NT City. Dzięki muzyce i pieknej grze zdołali się z niego wyrwać. Teraz są znani w każdym zakątku Calradii - Port City, Los Ahmerrados, Praviani - poprostu wszędzie.
OG Graveth: Palisade Street 4 life homie! NASZ PIERWSZY MAINSTREAM!
2. Rhodocki Młociasz feat. MC Pasztet - Zakon TemplolówPierwszy w historii zespół hip-hopolowy na polskiej scenie warbanda i ich wizytówka.
Tawerna 4 life!!!
3. MC Pasztet - Historia mojego życia (Diss na Endyszyn)Jeden z najlepszych rapsów MC Paszteta w historii. Wzruszająca historia perypetii klanowych - zarówno wzlotów jak i upadków. Wspaniałe wejście w trak, niewiarygodny głos. To zadziwiające, że ten młody rapero tak wiele w życiu przeszedł i chce się podzielić swoimi przemyśleniami. Zapamiętaj młody ziomie: najważniejsza jest bitwa a nie duele!
MC Pasztet: Yo, Yo, Yo mój wodzu! To dla Ciebie! Pozostaniesz na zawsze w moim sercu!
4. MC Pasztet feat. Ja(mam)gang - Dziki rasz na palisadęKażdy dobry gracz już wie, kto jest najlepszą frakcją w grze.
Ja(mam)gang najlepszy gracz w Polsce. Dzięki za wstawkę ziommm!
5. MC Pasztet - Ostry S.0.SPrzebój roku 2013 znowu na propsie.
6. MC Pasztet - Rhodocki CzilałtBracia Rhodokowie pamiętamy o was. Swadia to śmiecie i nooby. Nie ma to jak wyyeahbac Harlausowi młotem i zastrzelić jakąś Tsio-TĘ ze swadiańskim dwuręczniakiem. Chłopaki jak chodzą wam łapy ze stresu to wrzućcie na luz, odpalcie skuna i dacie radę.
7. MC Pasztet - Rap o życiu warbandowego gangsteraDebiutancki rap na debiutanckiej mainstreamowej płycie. Rymy mu dochodzą. Wyeahbał się w bit jak Nord na U.
8. Rhodocki Młociasz - WybicieMłociasz zmywa pychę z elitarnych graczy. Wyluzujcie chłopaki, macie ambicję, ale nie zapominajcie o ziomkach z tawerny. Oni podadzą wam dłoń, gdy będziecie w potrzebie. Oczyszczajcie IG w zgodzie.
9. Rhodocki Młociasz - Walczy dla mnieChcesz duela? I tak nie dostaniesz! Kwintesencja pięknego rodockiego hip-hopolo. Młot ma na imię Marek. Młociasz bardzo go kocha i szanuje.
Tekst: OG Graveth
10. MC Pasztet feat. jakiś rapero - Seksualny PasztetNatrzyj peace-de chrzanem.
11. Osobiste Outro MC PasztetaKoledzy! Pasztet rusza w trasę koncertową. Łamiącym się głosem żegna się ze słuchaczami. Zapamiętajcie jego przekaz i noście go w sercu!