Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [CTF]Faza Pucharowa | Finał & Mecz o 3.miejsce do 1 czerwca  (Przeczytany 6412 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    Odp: Faza Pucharowa | Półfinały do 18 maja
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 18, 2014, 22:23:31 »
    Odpowiada Lamom zagrać w piątek o 19 , to jedyny termin jaki nam odpowiada ...

Przedłużam więc do piątku. //Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2014, 22:37:22 wysłana przez Dyktator »
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 19, 2014, 01:54:51 »
    Coś czuje, że będzie ciężko, bo w Lamach się zebrała dosyć imprezowa ekipa :P

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 19, 2014, 17:11:02 »
    Mi osobiście pasuje czwartek, w piątek jak zwykle nie ma mnie w domu, ale to obgadamy jeszcze wewnątrz :)
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 19, 2014, 18:32:00 »
    Właśnie u nas chodzi o to, że Piątek wcześnie to jedyny czas kiedy możemy zagrać. Potem prawie nikogo nie ma ; /

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 19, 2014, 18:34:56 »
    W piątek pod kroplówą od 13. Ja mogę grać o 10:00!!!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 23, 2014, 19:12:29 »
    Mecz miał się odbyć dziś no ale wyszło tak że Neto ma kontuzję nadgarstka przez faping , a reszta olała i nie przyszła albo coś im wypadło . Zapewne tak samo wyszło w Lamach więc proszę o przedłużenie terminu do niedzieli 25.05.2014 roku w imieniu chyba wszystkich .

Od nas (Z kucyków) byłem tylko Ja i Zefir , od Lam nikogo nie widziałem nawet .

Jeszcze raz proszę o przedłużenie terminu a jeśli to nie pomoże to już prosimy administrację i sędziów o podjęcie decyzji w sprawie tego meczu .

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 23, 2014, 19:41:42 »
    Jaki fapping... stary.. fapać po tym jak Nameless przegrało z IG? No raczej nie xD

A tak na poważnie - Mieliśmy dwóch zdolnych do gry plajerów potem przyszla reszta, pośród Lam też nie było składu. Mam propozycje. Może za tydzień o awans liderzy zagrają ft7?

@Edit Mineło 50 minut, dłużej nie czekamy...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 23, 2014, 19:53:42 »
    Neto ty się lepiej już zamknij bo tylko robisz wszystkim na złość ... Ja gram z wybitym kciukiem a ty nie możesz zagrać chorym nadgarstkiem gf . Jak wynika z poprzednich postów , my chcieliśmy grać ale Lamy nie mogły , nie chciały , nie pasował im termin itp .

Niech sprawę rozpatrzą sędziowie i to co było pisane przedtem . Raczej nikomu rozgrywanie meczu 24 i 25 maja nie odpowiada ze względu na WNL oraz inne ważne sprawy jak się domyślam .

Btw dokładnie byłem : Ja , Zefir , Watly (On był na chwilę ) , Volshen , chory Neto i SB który miał zagrać swój pierwszy mecz . Na serwerze też czekałem - specjalnie sam by informować swoją drużynę o stanie rzeczy :P- przez 10 minut i nikt się nie zjawił z Lam ...

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 23, 2014, 22:42:20 »
    Aha ok
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 23, 2014, 22:53:38 »
    To w końcu ilu wa było? Dwóch, sześciu czy może dziesięciu?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Faza Pucharowa | Finał & Mecz o 3.miejsce do 1 czerwca
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 24, 2014, 15:09:50 »
    Sprawa prosta. Lamy nie zjawiły się w żadnym z dwóch terminów. W dalszym ciągu nie proponują też swojego terminu i (po kontakcie z przedstawicielami grupy) wiem, że nikłe są szanse, żeby jeszcze w tym tygodniu zagrali. Dlatego

Kucyki dostają mecz walkowerem.

Nowy deadline już jest: do 1 czerwca można rozegrać finał i mecz o 3 miejsce, czyli:

• FINAŁ: BoT vs Kucyki
    • Mecz o 3. miejsce: PSOA vs Lamy
    Mapy i frakcje są już podane w I poście tego tematu- będzie to finał w pustynnych klimatach ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 24, 2014, 17:00:15 »
    A tobie co na pustynie się zebrało xD

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 24, 2014, 18:28:58 »
    Sandi i Dry Valley? XD

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 25, 2014, 20:07:19 »
    Sprawa prosta. Lamy nie zjawiły się w żadnym z dwóch terminów. W dalszym ciągu nie proponują też swojego terminu i (po kontakcie z przedstawicielami grupy) wiem, że nikłe są szanse, żeby jeszcze w tym tygodniu zagrali. Dlatego

Kucyki dostają mecz walkowerem.

Nowy deadline już jest: do 1 czerwca można rozegrać finał i mecz o 3 miejsce, czyli:

• FINAŁ: BoT vs Kucyki
    • Mecz o 3. miejsce: PSOA vs Lamy
    Mapy i frakcje są już podane w I poście tego tematu- będzie to finał w pustynnych klimatach ;)
    To były 2 terminy? W 1 nikt z nikim się nie kontaktował po obu stronach. Po przedłużeniu deadline tamci wyjebali, że mogą tylko w piątek i żaden inny termin nie. Teblar napisał, że czwartek, ktoś miał poprosić o niedziele. Ale nie no po co, lepiej posłuchać jednej strony czy jej pasi jeden dzień, drugą mięc w dupie (przecież tam już nie grają koledzy z klanu) i włala !
    Ale swoją drogą - powodzenia dla obu zespołów w finale :)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 25, 2014, 20:23:35 »
    To były 2 terminy? W 1 nikt z nikim się nie kontaktował po obu stronach. Po przedłużeniu deadline tamci wyjebali, że mogą tylko w piątek i żaden inny termin nie. Teblar napisał, że czwartek, ktoś miał poprosić o niedziele. Ale nie no po co, lepiej posłuchać jednej strony czy jej pasi jeden dzień, drugą mięc w dupie (przecież tam już nie grają koledzy z klanu) i włala !
    Ale swoją drogą - powodzenia dla obu zespołów w finale :)

Wybacz Kamillo, ale nie bądź arogancki :) Pierwszy termin- poprzedni tydzień. Już wtedy powinien być walkower, bo Netoman próbował umówić mecz i potem się ze mną kontaktował. Teblar nie miał czasu, Ciastko  stwierdził, ze ma wyjebane, a Shav nawet nie raczył przyjąć mojego zaproszenia na Steam. 100% zlania organizatorów (prócz teblara, który próbował, ale czas mu nie pozwolił). Potem przedłużyłem termin do piątku. Teblar miał przekazać Shavowi, żeby zaprosił mnie na Steam i powiedział, jesli macie problem z piatkiem, to bym wam pomógł ustalic inny. Ponownie zignorowanie. Z tego powodu wystawiłem tego walkowera. Proszę więc nie stwierdzać, że "patrzę tylko na jedną stronę".
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)