Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Darkness II  (Przeczytany 2952 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline abigail

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Darkness II
    « dnia: Maja 07, 2014, 09:28:51 »
    Jakiś czas temu w promocyjnej wyprzedaży sklepu Muve.pl zakupiłem grę Darkness II. W sumie od dawna miałem na nią chrapkę, gdyż jest to tytuł stworzony na motywach komiksu. Nie zawiodłem się. Jest krwawo, brutalnie i bez owijania w bawełnę. Ta gra to produkt zdecydowanie dla dorosłych graczy. Ciekawią mnie Wasze opinie na jej temat.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Darkness II
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 07, 2014, 18:53:38 »
    Moja opinia jest typowo pecetowo-żałosna, czyli nie zagram, bo chciałbym najpierw pierwszą część, której na pc-ta nie ma :P

Offline abigail

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 08, 2014, 08:46:30 »
    ...a moim zdaniem nie powinieneś w taki sposób podchodzić do tematu. W Darkness II można bawić się naprawdę świetnie nawet bez zaprawy z częścią pierwszą. Pokonywanie przeciwników daje naprawdę dużą satysfakcję a sposoby ich wykańczania to poezja. Możliwość rozwoju postaci polegająca na uczeniu się nowych umiejętności sprawia, że po kilku chwilach w grze, czujemy jedność z ciemnością. Ale w sumie fakt - nic na siłę.       

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 08, 2014, 16:06:06 »
    Ale mnie znacznie bardziej interesuje pierwsza gra, bo nie jest komiksowa i jest nacisk na fabułę... no cóż, może kiedyś, o ile sobie sprawię konsolę(i będzie kompatybilność wsteczna)

Offline abigail

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 09, 2014, 11:06:40 »
    jeśli idzie o fabułę, to i nacisk na nią w cz. II to wierzaj mi... da się jej uświadczyć lecz jak powiedziałem wcześniej nie jest to historia dla dzieci. 

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 26, 2014, 11:28:45 »
    Pamiętam że kupiłem pierwszą część The Darkness bo widziałem gameplay z I wojny światowej.Srogo się zawiodłem :(

Dwójkę kupiłem na Humble Bundle i świetnie się bawiłem.

(click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 26, 2014, 16:09:33 »
    Z tego co pamiętam, to pełen tytuł to " The Darkness II"
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies