Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Król Nazguli  (Przeczytany 2817 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    Król Nazguli
    « dnia: Maja 03, 2014, 11:00:06 »
    Cześć, grałem sobie ostatnio z kolegą w króla nazguli, i pomyśleliśmy, że warto byłoby pograć sobie w nieco większym towarzystwie. Byłby ktoś chętny na sesyjkę/kilka bitew?

Offline Piastun

• Użytkownik
    • Piwa: 82
    Odp: Król Nazguli
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 03, 2014, 11:05:02 »
    Króla Nazguli niestety nie posiadam, ale mogę zagrać w zwykłego BoŚ-a, bez dodatku.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 03, 2014, 11:21:28 »
    Jaki jest twój nick na steam?

Offline Berethon

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 08, 2014, 21:31:42 »
    Wiem że to nie jest temat o modzie do tej gry ale polecam wam Edain mod. Można grać na nim w grę wieloosobową. Wprowadza on kilka frakcji, dużo jednostek i nowych bohaterów. Mod jest po niemiecku ale jest z angielszczenie (kolejna wersja moda będzie już w pełni po angielsku). Oto link do moda: http://www.moddb.com/mods/edain-mod/downloads. A to link do z angielszczenia http://www.moddb.com/games/battle-for-middle-earth-ii-rise-of-the-witch-king/downloads/klem. Jest też submod i link do niego jest w launcherze więc nie będę podawać.