Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Co się stanie jeśli zaatakuje kraj przed zakończeniem rozejmu???  (Przeczytany 1346 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ByakuyaKuchiki

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Mam własne państwo i bo walce z 2 frakcjami zechciałem pokoju (jedno samo chciało) i minęło 20 dni wystarczyło żeby zgromadzić armie i dać do zamków więc chciał wym znowu walczyć bo mi się nudzi. Nie chce zaczynać nowych wojen bo pózniej wszyscy się na mnie rzucą :P więc co się stanie i czy w ogóle mogę zaatakować przed zakończeniem rozejmu??
    Mam jeszcze 2 pytanie czemu spadają mi relacje z wasalami jak daje ziemie innemu wasalowi każdemu chce dać po równo 1 zamek jedna wioska ale przez to mam relacje na minusie :(. I czy jak będę miał złe relacje to wasal może się zbuntować?

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    Odp: Co się stanie jeśli zaatakuje kraj przed zakończeniem rozejmu???
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 03, 2014, 22:50:34 »
    Mam własne państwo i bo walce z 2 frakcjami zechciałem pokoju (jedno samo chciało) i minęło 20 dni wystarczyło żeby zgromadzić armie i dać do zamków więc chciał wym znowu walczyć bo mi się nudzi. Nie chce zaczynać nowych wojen bo pózniej wszyscy się na mnie rzucą :P więc co się stanie i czy w ogóle mogę zaatakować przed zakończeniem rozejmu??
    Dzieci będą płakać i ci honor spadnie.
    Mam jeszcze 2 pytanie czemu spadają mi relacje z wasalami jak daje ziemie innemu wasalowi każdemu chce dać po równo 1 zamek jedna wioska ale przez to mam relacje na minusie :(. I czy jak będę miał złe relacje to wasal może się zbuntować?
    Tak działa feudalizm, starsi wasale chcą więcej niż nowi więc jeżeli nie dajesz im ziem to zrekompensuj im to prezentami lub ucztami. Zdrada będzie dopiero gdy będziesz miał relacje zdrowo na minusie.

Offline ByakuyaKuchiki

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Co się stanie jeśli zaatakuje kraj przed zakończeniem rozejmu???
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 03, 2014, 23:00:12 »
    Dzięki. Jakie dzieci chodzi o wasali? :D