Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Skłócenie lorda z władcą  (Przeczytany 1477 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xavery

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Skłócenie lorda z władcą
    « dnia: Marca 29, 2014, 17:47:38 »
    Witam, jak w tytule, czy jest możliwość skłócenia danego lorda z jego suzerenem? Mam własne państwo zbudowane na zgliszczach Królestwa Swadii i posiadam 16 jego byłych lordów, pozostali 4 mają relacje 100 z nowym suzerenem i pytając się ich o niego, odpowiadają "niech żyje", czyli automatycznie nie da się ich namówić na przejście do mnie.

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    Odp: Skłócenie lorda z władcą
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 29, 2014, 18:17:13 »
    Odbierz im ich lenna, bij ich w polu, a jako wasal danej frakcji możesz spiskować przeciw lordom lub wyzywać ich na pojedynek wzniecając podziały.

Offline Xavery

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 29, 2014, 19:41:18 »
    Problem w tym, że oni nie mają żadnych lenn, a atakowanie ich będzie skutkowało wojną z ich państwem (przypominam, że posiadam własne królestwo). I w jaki sposób mogę spiskować przeciwko lordom lub wyzywać ich na pojedynek?

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 29, 2014, 19:49:08 »