Witam!
Założyłem ten post ponieważ po kilku godzinach mozolnego szukania nie trafiłem na jaki kolwiek temat mojego problemu, przejdę od razu do sedna sprawy. Po jakimś miesiącu czasu postanowiłem z kuzynem zagrać w M&B Warband przez neta na naszym ulubionym serwerze "Wolfpack". Kuzynowi wszystko działa normalnie ale u mnie problem pojawia się już na samym początku wyboru frakcji, zawsze kiedy wybieram pierwszą frakcję i wybiorę klasę jak i eq, nie mogę się pojawić w grze, po prostu okno wyboru uzbrojenia się zamyka, a ja mogę sobie jeździć kamerą po mapie. Więc wybieram drugą frakcję i tu moja postać się pojawia w grze normalnie lecz zaczyna się problem z itemami, ponieważ albo generuje mnie w średniej zbroi z mieczem albo bez niczego kompletnie, nawet kiedy gram jeźdźcem moja postać pojawia się w samej zbroi bez konia czy broni. problem jest bardzo uciążliwy ponieważ nie mam jak grać w multiplayer, kuzynowi i innym graczom wszystko działa bezbłędnie tylko u mnie się to pojawia. bardzo proszę o pomoc.